Cum se intelege copilul Leu cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Leu cu fratii din fiecare zodie

Leul este un copil puternic, ambitios si luptator. Dorinta de a se impune peste toti si de a conduce lumea il poate face uneori destul de greu de tolerat de alte semne zodiacale! Afla ce arme arunca Leul in lupta pentru a se intelege armonios cu fratii din celelalte zodii!

Compatibilitatea fratilor Leu - Berbec

  Berbecul si Leul sunt firi si personalitati foarte similare, lucru care avantajeaza consolidarea unei relatii armonioase intre cei doi frati. Le plac aproximativ aceleasi lucruri si activitati, devenind tovarasi de joaca foarte apropiati. Se dezvolta frumos impreuna.

Cu toate acestea, ambii nativi sunt ambitiosi si foarte posesivi cu lucrurile si spatiul lor personal, lucru care poate conduce adesea la conflicte. Este important ca fratii sa invete sa-si imparta lucrurile si sa-si respecte spatiul privat, astfel incat sa convietuiasca armonios in aceeasi casa.  

Compatibilitatea fratilor Leu - Taur

Relatia intre fratii Taur si Leu va functiona doar daca ai grija sa-i educi si disciplinezi corect, intelegand individualitatea si caracteristicile fiecarei zodii in parte.

Taurul si Leul sunt firi si temperamente diferite, de aceea, trebuie ajutati sa convietuiasca impreuna intr-un mod cat mai constructiv si armonios cu putinta. Taurul este protector, puternic si stabil, in timp ce Leul este previzibil, autoritar si are tendinta de a dramatiza foarte mult.

Compatibilitatea fratilor Leu - Gemeni

Fratii din zodiile Gemeni si Leu au o relatie armonioasa si frumoasa, intrucat impartasesc trasaturi de personalitate asemanatoare. Insa dorinta de afirmare si spiritul dominator al fiecarui nativ in parte vor deveni samanta de scandal, dand nastere conflictelor si problemelor. Insa Leul are tendinta de a fi mai manipulator.

Isi va impune usor punctul de vedere in fata fratelui Geaman. Este important sa ajuti copilul Gemeni sa castige teren in fata fratiorului mai puternic. Lucreaza la calitatile de lider ale Geamanului si incearca sa mai "tai" din aripile care tind sa creasca Leului, pentru a nu si-o lua in cap.

Compatibilitatea fratilor Leu - Rac

Racul si Leul sunt in general incompatibili, insa cand vine vorba de relatia fraternala, cele doua semne par sa se atraga si sa dea nastere unei relatii frumoase de prietenie, bazata pe incredere.

Ai grija sa acorzi atentie egala ambilor frati, pentru a nu exista disensiuni si sa "impingi de la spate" Racul pentru a face fata cu succes presiunilor si spiritului manipulator al Leului, care va incerca sa-i controleze fiecare miscare.

Compatibilitatea fratilor Leu - Leu

Cresterea unor frati in zodia Leului este o provocare pentru orice parinte. Fiind o zodie extrem de puternica, incapatanata si ambitioasa, copiii Leu vor gasi mereu pretexte de cearta si scandal. Nu se vor impaca foarte bine, intrucat niciunul nu va fi dispus sa cedeze.

Ambii vor dori sa-si impuna punctul de vedere si fiecare va considera ca are mai multa dreptate decat celalalt. Pe cat de sacaitoare, pe atat de fascinante vor fi "show-urile " dintre ei. Este recomandat sa atenuezi conflictele inainte de a escalada si sa le distragi mereu atentia cand simti ca miroase a samanta de scandal intre ei.

Compatibilitatea fratilor Leu - Fecioara

  Desi sunt personalitati diferite, iar relatia dintre ei va fi mereu supusa incercarilor, Leul si Fecioara par sa formeze un "cuplu" fraternal frumos si armonios. Diferentele dintre ei sunt si cele care ii apropie foarte mult. Fiecare dintre frati va fi dornic si curios sa exploreze lucrurile si pasiunile celuilalt, astfel incat sa invete mereu lucruri noi.

Compatibilitatea fratilor Leu - Balanta

Leul este personalitatea dominanta in relatia dintre aceste doua zodii. Raportul de autoritate dintre frati va conduce la o sumedenie de conflicte. Pentru ca relatia fraternala dintre Balanta si Leu sa functioneze, este indicat sa-i ajuti sa-si castige respectul unul altuia, astfel incat sa poata convietui si colabora impreuna.

Balanta nu este o personalitate slaba, chiar daca este adesea complexata de Leu. Conflictele vor izbucni in momentele in care Leul se asteapta mai putin, intrucat atunci cand Balanta ajunge la limita, va avea tendinta de a rabufni si de a se lupta cu indarjire pentru principiile in care crede.

Compatibilitatea fratilor Leu - Scorpion

Leul si Scorpionul sunt doua firi incapatanate, dar care nu se bat cap in cap. Dimpotriva, se inteleg foarte bine, tocmai pentru ca sunt aproximativ la fel si sunt orientati spre aceleasi obiective, interese si pasiuni. Fratii din aceste zodii se respecta reciproc, lucru care ajuta la consolidarea unei relatii frumoase si la trairea unor experiente memorabile impreuna.

Desi sunt asemanatori, copilul Leu va avea un avantaj in fata Scorpionului. Il va manipula mai usor si se va impune in fata lui, iar cand Scorpionul isi scoate armele la inaintare, conflictele dintre ei vor fi destul de greu de "stins" sau depasit.

Compatibilitatea fratilor Leu - Sagetator

Sagetatorul si Leul fac o pereche frumoasa impreuna si se inteleg de minune. Foarte rar ies scantei intre ei, intrucat au interese similare si stiu cand sa cedeze, astfel incat situatiile conflictuale sa nu degenereze. Sunt copii usor de crescut in pereche, care nu fac probleme si se ajuta si protejeaza reciproc.  

Compatibilitatea fratilor Leu - Capricorn

Relatia dintre fratii din Capricorn si Leu pare sortita esecului, insa cu multa implicare din partea ta, ii poti ajuta sa se apropie si sa se cunoasca mai bine, astfel incat sa convietuiasca armonios impreuna.

Cele doua zodii au interese si pasiuni diferite, de aceea, nu gasesc puncte sau proiecte comune in care sa coopereze si sa se apropie mai usor unul de celalalt. Important este sa le gasesti interesele si activitati comune din care sa invete o multime de lucruri si sa se descopere reciproc.

Compatibilitatea fratilor Leu - Varsator

Leul si Varsatorul sunt doua personalitati care se potrivesc si se completeaza reciproc, dar nu inseamna ca relatia lor nu este supusa la grele incercari. Relatia dintre ei este predispusa conflictelor, din cauza intereselor diferite pe care le au.

Varsatorul este o fire sensibila, interesata de problemele umanitatii, pe cand Leul este mai egoist si concentrat pe reusite personale si pe acapararea atentiei tuturor asupra lui.

Compatibilitatea fratilor Leu - Pesti

Relatia dintre Pesti si Leu este relaxata, bazata pe multa distractie si voie buna. Ambele zodii au o imaginatie bogata, care ii ajuta sa exploreze o multime de lucruri noi si sa se aventureze impreuna in experiente interesante. Cu toate ca se distreaza copios impreuna, conflictele isi vor face aparitia din cauza firii autoritare si dominatoare a Leului, care vrea sa acapareze atentia si sa-si impuna punctul de vedere in fata fratelui sau.

Invata-i cum sa coopereze si sa imparta lucrurile intre ei, dar si sa se ajute reciproc. Cel mai important este sa inveti Leul sa faca fata cu succes esecurilor si sa stie cand sa cedeze in confruntari, mai ales daca nu are dreptate.  

Ai un copil Leu si altul intr-o zodie diferita? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre