Jucarii care ajuta la dezvoltarea bebelusului

/ / Modificat: 2011-08-04
Jucarii care ajuta la dezvoltarea bebelusului

Nu cumpara jucarii pentru bebelusi doar pentru ca sunt adorabile, colorate sau atractive pentru a-l calma cand plange sau este agitat! Fii isteata si adauga un nou beneficiu acestora, pastrandu-le la fel de fascinante - acela de a-l ajuta sa se dezvolte!

Iata cateva sugestii cu care atragi privirile si atentia oricarui bebe si prin care sporesti dezvoltarea fizica, motorie sau cognitiva a micutului.


Jucarie plus catel cu oglindaJucarie de plus in forma de catel cu oglinda

Oglinzile sunt obiecte care-i fascineaza pe bebelusi. Ei sunt atrasi de reflectia lor in oglinda ca de un magnet.

Chiar daca abia dupa 1 an si jumatate ei pot constientiza ca imaginea pe care o vad este chiar a lor, se pot distra copios cu astfel de jucarie, contribuind astfel si la stimularea si dezvoltarea vederii.

Idealbebe.ro

Pret: 31, 05 lei

Set_forme_de_plus_pentru_bebelusiSet forme de plus pentru bebelusi


Formele sunt o tinta garantata a privirii bebelusilor de peste 6 luni. Acest set care contine 3 forme diferite si este creat din plus ajuta la dezvoltarea perceptiei copilului si a abilitatilor motorii.

Shopmania.ro

Pret: 16 lei

Paunul_JacquesPaunul Jacques

Paunul Jacques se dovedeste a fi mai mult decat o pasare atragatoare pentru bebelusi. El este dotat cu o multime de componente zornaitoare pentru cei mici si are si o oglinda atasata, atat de cautata de copii cand sunt mici.

Multimea de culori din care este creat paunul stimuleaza privirea, iar materialul moale dezvolta simtul tactil.

Dinoland.ro

Pret: 41 de lei

spatiu_de_joaca_pooh_friends_tomy

Spatiu de joaca pentru bebelusi

Spatiile de joaca special create pentru bebelusi reprezinta pentru ei un mic paradis de joaca si culori. Acesta este special creat pentru a ajuta copilul sa se dezvolte inca din primele saptamani de viata.

Coloritul, jucariile suspendate si salteluta ajuta la dezvoltarea simturilor celui mic si il tine concentrat o lunga perioada de timp.

Bebelusi.com

Pret: 349 lei

Carte_Interactiva_finding_nemoCarte interactiva Finding Nemo


Cartile interactive pentru bebelusi create in culori, imagini si lumini sau sunete cat mai atragatoare prezinta adevarate aventuri ale personajelor de poveste si ajuta la dezvoltarea creativitatii bebelusului.

De asemenea si simtul tactil va avea de beneficiat pentru ca micutul tau va fi nerabdator sa atinga si sa exploreze paginile ei.

Wondertoys.ro

Pret: 81 lei

Turn_cu_cercuri_si_formeTurn cu forme si cercuri Simba

Turnurile create din diverse forme si avand culori puternice sunt esentiale pentru dezvoltarea bebelusilor. Pe langa faptul ca ii distreaza copios acestea contribuie si la dezvoltarea inteligentei si capacitatilor motorii.

Ajuta la coordonarea miscarilor si la invatarea culorilor si formelor avand o contributie in dezvoltarea cognitiva.

Piticulvesel.ro

Pret: 60 lei

Jucarie_muzicala_MaracasJucarie muzicala Maracas

Cu ajutorul jucariei muzicale Maracas bebelusul descopera ca poate actiona singurel asupra lucrurilor din jur. De asemeena, contribuie la dezvoltarea coordonarii miscarilor manutelor lui si se relaxeaza cu sunetele pe care aceasta le scoate.

Nichiduta.ro

Pret: 49 lei

minge_mare_cu_suneteMinge mare cu sunete

O jucarie mare si dragalasa de care copiii sunt fascinati este mingea. Iar pentru bebelusi, cu cat e mai mare, colorata si scoate si sunete, cu atat este mai atractiva este pentru ei.

Aceasta nu numai ca distreaza copii, dar contribuie si la dezvoltarea sa fizica sau motorie, la coordonarea miscarilor si stabilirea echilibrului.

Pret: 66.71 lei

Epitic.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii dezvoltare bebelusi Jucarii bebelusi Jocuri bebelusi Bebelusi Dezvoltare memorie bebelusi Dezvoltare motorie copii

Articole recomandate

Citeste si despre