Posete pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

/ / Modificat: 2011-08-26
Posete pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

posete

Cu imprimeuri florale, in nuante nude sau cu animal print, Moschino a dat tonul posetelor care se vor purta in sezonul toamna-iarna 2011-2012.

Genti de dimensiuni mici


Chiar daca pare a fi un portofel legat cu o bretea, Moschino considera gentile foarte mici a fi extrem de sexy. Si asa si este, insa este sunt destul de dificil de purtat, fiind in general asortate tinutelor de gala, foarte elegante.

Genti cu animal print

Desi accesoriile animal-print sunt in trend de foarte multa vreme, ele continua sa ramana in preferintele criticilor de moda, dar si a fashionistelor din intreaga lume.

moschino_gentiGenti in culori nude


Nuantele nude sunt in general potrivite pentru sezonul rece, iar gentile in aceste tonuri de culoare vor fi destul de usor de asortat jachetelor si trench-urilor care se vor purta in perioada imediat urmatoare. De asemenea, se vor purta si incaltarile (atat pantofii cat si cizmele sau botinele) in aceste culori, ceea ce inseamna ca efortul de asortare va fi redus considerabil.

Genti cu imprimeuri florale

Imprimeurile floale sunt, desigur, asociate primaverii sau verii, insa in culorile potrivite, ele vor reprezenta o pata de culoare in aceasta toamna. Totusi, abordeaza culori ai inchise, precum visiniu, negru-alb, violet inchis, maron sau albastru inchis.


Genti cu imprimeuri tustistice


Esti pasionata de Turnul Eiffel sau statuia Libertatii? Moschino iti propune sa poti imaginile puctelor turistice faimoase chiar pe geanta preferate. Aceste genti sunt mai casual si pot fi purtate chiar si in viata de zi cu zi.

Autor: Corina Petrea

Foto: www.dailymail.co.uk


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Genti Moda mamici Tendinte toamna 2011

Articole recomandate

Citeste si despre