Economii istete la banii dati pe cosmetice

/ / Modificat: 2017-03-16
Economii istete la banii dati pe cosmetice

Cu putin ajutor si tu poti face economii istete la banii dati pe cosmetice. Cosmeticele pot costa o avere, mai ales daca te repezi la marcile cele mai mari. Vestea cea buna este ca produsele cosmetice nu trebuie sa te aduca la sapa de lemn – daca urmezi urmatoarele sfaturi:

Fii cu ochii pe promotii

Majoritatea liniilor de cosmeticale mari, precum Estee Lauder, Lancome, Elizabeth Arden si Clinique, fac in mod regulat promotii speciale, in cadrul carora ofera produse gratuit daca achizitionezi un numar de produse de la ei.

Cere mostre

Poti oricand sa ceri asistentelor dintr-un magazin de cosmetice mostre gratuite. Te vor servi cu placere.

Treci pe la farmacie

Multe produse cosmetice "anonime" au efecte la fel de bune ca si cele de marca. Uita-te dupa crema de maini, sapun si alte produse de baza. Alegele pe cele cu extracte naturale sau chiar dermatocosmetice.

Alte sfaturi: 

- Exista firme de cosmetice care au sedii unde vand "la kilogram". Cu cat cantitatea este mai mare, cu atat economia este mai mare.

- Fa-te reprezentant Avon, Oriflame, Amway etc. Daca vrei sa castigi un ban in plus si sa-ti achizitionezi produse cosmetice la preturi reduse, aceste companii reprezinta raspunsul la problemele tale.

In ce produse sa faci o investitie mai mare: crema de fata, crema de ochi, sampon, demachiant pentru fata.

La ce produse sa faci economie: tonic (poti sa-l elimini chiar cu totul, un pic de apa si sapun cu care sa iti clatesti fata dupa demachiere au acelasi efect), dischetele de vata, crema de maini, crema de corp, sapun, balsam de par, gel de dus.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Economii familie Produse cosmetice

Articole recomandate

Citeste si despre