Biscuitii Poieni, oglinda bogatiei si a dragostei in familie

/ / Modificat: 2013-09-29
Biscuitii Poieni, oglinda bogatiei si a dragostei in familie

Putine lucruri din jurul nostru reusesc sa creeze sentimente placute in familie, insa gustul incantator al biscuitilor Poieni ajuta la crearea unei atmosfere relaxante si armonioase alaturi de cei dragi. Acestia satisfac bucuria celor mici si a celor mari de a imparti si gusta bunatati in cadrul familiei.

Biscuitii Poieni au doua mari calitati unice: ingredientele lor sunt specific romanesti (se regasesc in poienile tarii noastre), iar gustul incantator dovedeste ca produsele romanesti pot fi de cea mai buna calitate. Bogatiile incluse in reteta lor ne amintesc tuturor de bunatatile pregatite de bunica sau mama, iar odata cu ele de sentimentul de dragoste, grija, atasament si bucurie.

Ce sunt biscuitii Poieni?

Biscuitii Poieni provin din pasiunea de a oferi celor dragi ceva bun, intr-o atmosfera placuta in familie. Gustul lor ne aminteste de "acasa" si de iubirea impartasita cu persoanele apropiate, lucruri cu adevarat valoroase pentru noi toti.

Brandul Poieni are o experienta de aproape 50 de ani pe piata, revenind acum cu noutati in gama: trei sortimente bogate in ingrediente alese, ca o marturie a fericirii si a iubirii invatata de la bunici si parinti, cei mai buni experti in dragoste.

Terrabisco, partener Vel Pitar, a decis sa preia din natura bogatiile noastre romanesti si sa le introduca in reteta unor biscuiti cu adevarat speciali.Valoarea biscuitilor Poieni nu vine doar din gustul lor care ne transpune imediat in atmosfera fericirii in familie, ci si din proprietatile ingredientelor. Merisoarele, mierea si alunele sunt adevarate "comori" care se regasesc in poienile romanesti, iar biscuitii Poieni inglobeaza din belsug aceste bogatii naturale autohtone. Merisoarele furnizeaza antioxidanti pretiosi, alunele sunt bogate in grasimi esentiale omega-3, vitamine si minerale, iar mierea si untul furnizeaza nutrienti importanti pentru organism.

Terrabisco lanseaza mesajul "Pretuieste bogatiile romanesti", intrucat biscuitii Poieni si calitatile lor deosebite ne invita sa redescoperim bogatiile naturale ale tarii noastre.

Sortimentele biscuitilor Poieni

Pentru ca toti membrii familiei merita ce-i mai bun, biscuitii Poieni contin cele mai delicioase si pretioase ingrediente naturale, in combinatii care sa satisfaca pe deplin gusturile tuturor.

Biscuitii Poieni cu merisoare sunt preferatii mamelor, deoarece furnizeaza o cantitate importanta de fibre si au un gust dulce-acrisor, revigorant.

Biscuitii Poieni cu unt si miere au mare succes in randul celor mici, datorita aromei lor delicioase si intense.

Biscuitii Poieni cu alune si miere sunt adorati de copii si parinti deopotriva, atat pentru gustul lor special, cat si pentru efectul puternic de energizare.

Biscuitii Poieni demonstreaza ca brandurile romanesti pot fi de cea mai buna calitate si ca, in spatele unei gustari dulci, se pot afla adevarate povesti despre dragoste, atasament si clipe minunate petrecute in familie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre