CONIL Fest - Festivalul Integrarii, editia a XIV-a, doua zile de regal artistic

/ / Modificat: 2017-03-06
CONIL Fest - Festivalul Integrarii, editia a XIV-a, doua zile de regal artistic

Pe parcursul celor doua zile de festival, peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale i-au purtat pe cei prezenti intr-o lume a poeziei, dansului, cantului si al intrecerilor sportive, intr-un maraton artistic desavarsit, pus la cale de inimosii organizatori – Asociatia CONIL si Asociatia 3M, in parteneriat cu PROEDUS si Primaria Municipiului Bucuresti.

Momente emotionante, pline de farmec si sensibilitate au fost pregatite de copiii tipici si de cei cu nevoie speciale de la scolile pentru copii hipoacuzici, deficienti psihomotorii sau cu deficiente de vedere, demonstrand astfel ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie promovata.

In cadrul Conil Fest-Festivalul Integrarii toti cei prezenti, copii tipici si atipici, parinti, bunici, prieteni, au fost martori la lectia acceptarii, tolerantei, integrarii, prieteniei, iubirii ce a fost predata la scena deschisa.

Micii artisti au fost premiati si aplaudati la scena deschisa de invitatii speciali ai Festivalului Integrarii: Nicole Chery, Tilly Niculae si Ioana Ghinghina, Veronica Soare, Daniela Nae, Alina Savulescu, Marioara Man Gheorghe

“ De sapte ani ducem povestea Conil Fest – Festivalul Integrarii mai departe si ma bucur sa vad ca de la an la an sunt tot mai multi participanti talentati, dar si oameni deschisi care vor, simt si pot sa faca o fapta buna, sa aduca pe aceeasi scena copii tipici si copii atipici. Toti isi dau mana, se accepta, se ajuta si se implica, dovedind astfel ca pot fi prieteni si fac echipa.” spune Adela Hanafi, presedinte Asociatia CONIL.

Parteneri media: Agerpres, Prima TV, Radio Itsy Bitsy, Gold FM, Radio 3 net, MagnaNews si site-urile www.gradinitebucuresti.ro; www.kidspots.ro; www.suntparinte.ro; www.calendarulcopiilor.ro; www.festivaluri-romanesti.ro; www.wahm.ro; www.autenticpromotion.ro; www.jurnaldebucuresti.com; www.clubulcopiilor.eu.

 Sponsori: Selgros Cash&Carry, Brenntag, Aqua Carpatica, Chipita Romania, Vel Pitar, Tymbark Romania, Adevarul Holding, GlaxoSmithKlein , Delicatese Florescu, Kovacs Dulciuri, Editura Integral, Happy Cinema, Editura Corint, Omfal Educational, Clinica Medicala Radiologul, IVY Bags, CD Press, Himalaya, Biofarm, Rontaila, Sonimpex Topoloveni

Va multumim pentru participare, implicare, sustinere si va asteptam sa facem echipa si la editia cu numarul XV Conil Fest- Festivalul Integrarii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre