Copilul.ro

Accesorii petrecere copii

Accesoriile pentru perecerea copiilor aduc un plus de bucurie dar si distractie pentru copii si asigura o ambianta placuta pentru ca petrecerea copilului sa fie una de succes. Cele mai apreciate accesorii pentru petrecerea copilului sunt baloanele, coifurile, confetti, fluierele pentru petrecere si ghirlandele colorate.

Ce poti face cu o poza a copilului? Ce poti face cu o poza a copilului?
Pozele copilului tau sunt frumos aranjate in albume foto puse pe categorii si alese cu mare atentie si grija. Sunt unele dintre cele mai de pret amintiri care iti raman de la copil si tii la ele ca la o mica comoara.   Iata cateva idei de transformare a unei banale fotografii a copilului in accesorii si lucruri pe care acesta le va indragi! Puzzle din cuburi sau normal Printeaza fotografia copilului pe hartie speciala pentru poze. Apoi, alege un set de cuburi din colectia copilului si masoara-le. Vezi ce dimensiuni au si decupeaza fotografia in parti egale cuburilor. Lipeste cate o bucata din fotografie pe fiecare cub in parte. Si apoi incurajeaza-l pe copil sa faca

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.