Ce poti face cu o poza a copilului?

/ / Modificat: 2013-06-05
Ce poti face cu o poza a copilului?

fotografii_amintiri_copii_mamiciPozele copilului tau sunt frumos aranjate in albume foto puse pe categorii si alese cu mare atentie si grija. Sunt unele dintre cele mai de pret amintiri care iti raman de la copil si tii la ele ca la o mica comoara.

Iata cateva idei de transformare a unei banale fotografii a copilului in accesorii si lucruri pe care acesta le va indragi!

Puzzle din cuburi sau normal

Printeaza fotografia copilului pe hartie speciala pentru poze. Apoi, alege un set de cuburi din colectia copilului si masoara-le. Vezi ce dimensiuni au si decupeaza fotografia in parti egale cuburilor. Lipeste cate o bucata din fotografie pe fiecare cub in parte. Si apoi incurajeaza-l pe copil sa faca puzzle-ul.

Daca nu ai cuburi poti face puzzle-ul lipind bucatile pe un carton imbracat sau colorat frumos. Amesteca piesele si provoaca-l pe copil sa le potriveasca. Va fi entuziasmat sa isi refaca propriul chip sau o fotografie din care face parte.

Accesorii personalizate pentru petrecere

Personalizeaza toate accesoriile si produsele folosite pentru petrecerea cu ocazia aniversarii copilului tau. Imprima fotografia lui pe pahare, farfurii, coifuri, stegulete, servetele si alte accesorii de petrecere. Copilul va fi incantat!

Magnet de frigider

cuburi_personalizate_distractie_copiiIa un magnet simplu de bucatarie. Este de preferat sa aiba forma rotunda sau dreptunghiulara. In acest fel este mai simplu de lipit imaginea.

Apoi, printeaza o fotografie a copilului pe hartie speciala pentru poze. Ai grija ca poza sa fie printata la dimensiunea adecvata magnetului. Decupeaza imaginea copilului in forma pe care o are magnetul si apoi lipeste-o. Daca nu are loc imagine intreaga, atunci decupeaza doar capul copilului.

 Carte de colorat

Pentru a face acest lucru trebuie te folosesti un pic de programe de calculator. Inainte de a printa seteaza comanda care te ajuta sa printezi doar conturul pozelor, fara continut.

Acest efect poate fi realizat uneori direct din meniul sau comenzile aparatului de fotografiat. Printeaza-le si apoi leaga-le pentru a face o carticica. Copilul se poate distra copios colorand toate acele poze haioase!

Tablou

tablou_camera_copilului_amintirePoti face un tablou personalizat pentru camera copilului. Alege cele mai haioase, colorate, spontane sau originale fotografii ale micutului. Apoi printeaza-le pe hartie speciala. Ia cateva placi de lemn patrate sau dreptunghiulare si imbraca-le in hartie colorata lucioasa.

Ai grija sa nu fie o culoare care sa iasa in evidenta si sa eclipseze poza. Pot chiar sa asortezi hartia cu o culoare predominanta din poza.

Apoi, decupeaza (daca e mai mare poza ca rama) si lipeste-o pe o parte a placii de lemn. Prinde-i o agatatoare si tabloul e gata pentru a fi agatat.

Poti chiar sa faci mai multe tablouri mai micute si sa le asezi in forme haioase pe perete.

Coperta de carte sau caiet

Daca micutul tau e la scoala sau la gradinita, ii poti personaliza copertile caietelor si cartilor cu propria fotografie. Fiecare coperta are un spatiu special pentru eticheta. Pe acea eticheta se scrie materia, numele copilului si clasa sau grupa din care face parte.

In loc de aceasta eticheta simpla, poti face una cu chipul copilului. Alege o poza din calculator, micsoreaz-o astfel incat sa incapa in spatiul special de pe coperta si scrie direct din taste numele copilului si materia sau grupa din care face parte. Printeaza fotografia, decupeaz-o si apoi introdu etichetele noi in coperti. Ceilalti vor fi invidiosi pe felul in care sunt imbracate carticelele si caietele copilului.

Hainute, lenjerie de pat sau prosop de plaja personalizat

camera_copilului_articole_personalizatePentru a imprima poza micutului pe hainute sau pe lenjeria de pat ori pe prosopul de plaja trebuie sa mergi cu ea la un centru special de imprimare.

Imprimarea trebuie facuta in anumite conditii pentru a nu permite decolorarea hainelor atunci cand sunt spalate. Incearca sa cauti centre care nu folosesc cerneala toxica pentru a nu irita pielea copilului, mai ales daca este mai sensibil din fire.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fotografie copii Poze copii Puzzle copii Accesorii petrecere copii Crafturi copii Joaca copii

Articole recomandate

Citeste si despre