Accesorii de toamna cu stil pentru copii

/ / Modificat: 2014-11-11
Accesorii de toamna cu stil pentru copii

Fularasele, manusele, dresurile si caciulitele isi intra in drepturi pe masura ce inaintam in toamna. Daca la inceputul sezonului iti imbracai copilul cu un simplu tricouas si un hanorac, iar la fetite esarfele sic erau accesoriul principal al toamnei, frigul incepe sa puna treptat stapanire pe noi, iar accesoriile devin obligatorii. Afla care sunt tendintele toamnei pentru copii!

Caciulite

Caciulitele toamnei pentru copiii trebuie sa fie cat mai originale si neaparat imprimate cu personajele lor preferate. Daca pentru baietei poti pastra sepcutele clasice pentru sezonul de toamna, de data aceasta poti opta si pentru sepcile cu urechiuse menite sa le protejeze urechiusele de frigul naprasnic care le-ar putea izbi.

Culorile vii si modelele sic sunt in tendinte in ceea ce priveste caciulitele la fetite.

sapca spiderman

SPIDERMAN sapca kaki, 32 lei

lumeahainutelor.ro

barbie sapca

BARBIE sapca roz pal, 32 lei

lumeahainutelor.ro

Cele doua modele de mai sus sunt excelente pentru sezonul de toamna-iarna atat pentru baietei cat si pentru fetite, mai ales ca aparatoarele de urechi pot fi ascunse atunci cand afara nu este prea frig, iar materialul este 100% bumbac. Sunt captusite in interior cu poliester fleech extrem de calduros.

caciulita arctic

Caciulita Arctic Friends, 59 lei

iolo.ro

O caciulita unisex, din lana si acrilic, extrem de calduroasa. Poate fi purtata atat de fetite, cat si de baietei, iar interiorul pufos si canacul fac din frigul de nesimtit pentru copilul tau.

Manusi

Manusile pentru copii se gasesc in modele diferite, fie cu degetele, fie fara, iar culorile si imprimeurile specifice pentru baietei si fetite sunt cele care fac diferenta. Cele mai originale si in trend modele sunt cele "multifunctionale": pot fi si fara degetele si cu degetele in aceeasi pereche, un simplu nasture facand diferenta intre frig si cald.

manusi roz fetiteManusi fetite, roz, imprimeu fluturasi, 8.9 lei

sepci.ro

Un model extrem de sic din acril si elastan, se gaseste intr-o varietate de culori si imprimeuri, iar faptul ca au degetele le face mai practice pentru fetite.

manusi baietei multifunctionaleManusi baietei, crem cu imprimeu, cu utilitate multipla, 20.06 lei

sepci.ro

Sunt extrem de practice pentru baieteii care vor sa fie la moda si sa aiba parte de caldurica, dar sa fie mereu gata sa se joace cu mingea.

Fulare

Fularele sunt esentiale in sezonul-toamna-iarna. Imediat ce esarfele devin insuficiente la fetite, iar baieteii puternici si demni isi dau seama ca simpla gecuta nu mai face fata temperaturii de afara, este timpul sa aleaga modele de fulare cat mai practice. Fetitele au intotdeauna de ales intre culori si modele cochete si elegante, asortate garderobei de toamna.

fular roz fetita

Fular roz, fetita, 33.46

sepci.ro

Un fular gros si calduros pentru fetitele care nu se sfiesc sa poarte rozul chiar si cand vremea este gri. Il poti asorta cu o caciula in aceeasi culoare pe care o gasesti tot aici la 17.83 lei.

fular baietei

Fular copii influx, baietei 31.22 le

sepci.ro

Un model colorat pentru baietei curajosi si la moda; anul acesta se poarta culorile si la baieti, iar acest fular nu face exceptie.

Seturi practice formate din caciula si fular

set caciula fular mariposaSet caciula si fular Mariposa, 105 lei

jokids.ro

Un set foarte colorat, perfect pentru fetite elegante. Caciulita si fularul au aplicatii cu fluturas, iar materialele sunt din bumbac si poliester. Un set care poate asigura caldurica necesara micutei tale, dar pastrand-o totodata in tendintele toamnei.

set caciula fular blue brown

Set caciula si fular Blue&Brown, 159 lei

jokids.ro

Un set format din doua nuante extrem de sic si la moda pentru baietei: bleu si maron. Caciula si fularul sunt tricotate si extrem de calduroase.

set caciula fular roz fetite

Set caciula si fular roz, pentru fetite, 45 lei

jokids.ro

Un set extrem de dragalas, cu un aspect usor vintage, tricotat, din lana, care ofera un plus de eleganta si stil fetitelor. Este un set extraordinar pentru zilele racoroase.

Ciorapei

Dresurile pentru fetite si baietei s-au reinventat. Culorile si materialele sunt inedite, cat mai originale si fac din copilul tau un adevarat model de toamna.

scooby doo ciorapScooby doo ciorap, 29 lei

lumeahainutelor.ro

Un dres roz lung, grosut, din bumbac, poliamida si elastan care permite fetitei tale sa poarte cele mai sic fustite si rochite chiar daca temperatura de afara este destul de mica.

ciorap bleu baieteiPooh ciorap, 29 lei

lumeahainutelor.ro

Un dres lung bleu, unisex, format dintr-o combinatie de materiale calduroase care retin caldura in interior si frigul la departare de micutul tau. Chiar daca baieteii nu isi etaleaza fustite sau rochii, ciorapeii reprezinta un bun mod de a tine frigul la distanta pe sub cei mai sic pantalonasi de sezon.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda copii Accesorii toamna copii Accesorii 2012 Accesorii camera copil Accesorii copii Accesorii petrecere copii Accesorii vestimentare copii Accesorii vestimentare utile copii

Articole recomandate

Citeste si despre