Produsele Nivea Baby - testate de mamicile din comunitatea copilul.ro! Afla parerile lor!

/ / Modificat: 2016-03-09
Produsele Nivea Baby - testate de mamicile din comunitatea copilul.ro! Afla parerile lor!

Este esential sa protejam si sa ingrijim pielea bebelusului pentru ca aceasta este subtire si sensibila. Mamicile trebuie sa foloseasca produse cosmetice  hipoalergenice, fara parfum, coloranti sau conservati.

Pentru ca bebelusii au nevoie speciale atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii, gama NIVEA Baby, contine produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, coloranti si alcool si 100% ingrijire si delicatete.

Produsele oferite pentru testare au fost: Sampon extra delicat NIVEA Baby, Lotiune hidratanta NIVEA Baby si Servetele umede Fresh and Pure!

Sa aflam parerile mamicilor experte din comunitate copilul.ro despre produsele NIVEA Baby!

rallucriss:


Am testat produsele Nivea primite si sunt foarte multumita. Fetita mea nu mai are nicio iritatie la fundulet de cand folosim servetelele umede Nivea Baby Fresh & Pure. Seara la baita este mult mai linistita cand o spalam cu Nivea Baby Mild Shampoo, iar la masaj nu mai plange, de cand folosim Nivea Baby Moisturizing Lotion. Recomandam cu drag produsele Nivea Baby tuturor mamicilor.

claudyka:


Samponul extra delicat l-am folosi pentru ambele fetite atat pentru cea de 1 an si 9 luni cat si pentru cea de 6 ani,mi a placut foarte mult pentru ca lasa parul moale, si usor de pieptanat ceea ce la cea mare era o reala problema cu pieptanatul, ca nu statea deloc si de obicei se incurca foarte, foarte repede avandu-l subtirel, lasa si un miros placut dupa spalara ce isi pastreaza pana la urmatoarea spalare.

Lotiunea hidratanta este un adevarat rasfat pentru bebita, care adora sa o masezi, toata ziua cere crema ,sa o las chiar pe ea sa se cremuiasca,lasa pielea catifelata dupa folosire si intra foarte repede in piele.

Servetele umede nu numai ca sunt dragute cu ursuletii pe ele, dar sunt ok pentru gradul de umiditate pe care-l au,  aici eu sunt cea care sunt pretentioasa, le-am luat pe toate la rand, si doar cateva sunt care se incadreaza in asteptarile mele, iar cele de la Nivea Baby Fresh & Pure, au in plus si un miros subtil. Acest lucru pe mine ma incanta!  Multumesc inca o data pentru aceste produse!

blue65:


In momentul in care am primit coletul, Daliuta a pus stapanire pe servetelele umede, care, acum, de cand a mai crescut putin, au inceput sa aiba mai multe utilizari: stersul funduletului, stersul fetisoarei ei si bineinteles a bebelusilor ei dragalasi, caci, necesita si ei ingrijire, nu? Desi pe piata exista o gama larga de servetele umede, eu prefer Nivea deoarece nu sunt nici prea umede, nici prea uscate si au un miros discret. Samponul "ganben" (cum spune gaza cea mica) ne-a devenit prieten bun, caci ne-a cucerit de la prima baita (curata foarte bine si lasa parul fin, moale, cu un miros placut), iar lotiunea e ca o "jucarie", deoarece provoaca veselie si gadilituri: facem modele dragalase (norisori, stelute, luna, soare, floricele) pe pielea Daliei, apoi masam usor, spre bucuria micutei; intra foarte bine in piele.

meteleaga:


Suntem foarte incantati de produsele Nivea primite spre testare. In primul rand fetita mea e incantata de servetelele umede intrucat au imprimat ursuletul pe ele. Mie imi place samponul ca e delicat si lasa un miros placut de imi vine sa stau numai cu nasul in parul ei. Seara dupa baita tati maseaza pielea cu lotiunea Nivea dupa care se incinge joaca de nu reusesc sa o mai imbrac.

Suntem pe deplin multumiti de produsele Nivea iar de Craciun vom cumpara cateva sa le daruim mamicilor care inca nu le-au incercat.

Cricris:


Am avut placerea de a face parte din categoria celor care au testat produsele Nivea si sunt tare incantata sa relatez faptul ca a fost un real succes in sensul ca pielea micutei Maria a reactionat pozitiv. Despre servetelele Nivea am numai cuvinte de lauda, ne-au fost de folos atat la stergerea manutelor cat si a zonei intime fara sa irite pielea sensibila (fetita a fost incantata de ursuletii imprimati) . La fiecare baita am folosit Nivea Baby Mild Shampoo iar parul a ramas catifelat, nu a mai fost nevoie sa-l pieptanam si mirosul lui este unul discret, cat sa nu deranjeze. Nivea Baby Moisturizing Lotion o folosim in fiecare zi inainte de a iesi din casa, catifeleaza si protejeaza pielea impotriva frigului. In concluzie, ca si mamica, ma declar multumita de produsele Nivea, care sunt de un real ajutor . Recomand mamicilor si taticilor sa apeleze cu incredere la produsele Nivea, sunt de calitate si pretul lor este unul acceptabil.

oanaelena28:

Multumesc inca o data pentru produsele trimise spre testare!! Suntem foarte multumite de ele, atat fetita mea, cat si eu! Pana sa testam samponul Nivea Baby, fetita mea plangea de fiecare data cand o spalam pe par, de cand folosim acest sampon e o placere sa facem baita pe par. Crema de corp lasa o piele foarte fina si o foloseste atat fetita mea, cat si eu. Cu siguranta vom folosi si de acum incolo aceste produse!  Multumim Nivea!

Oana.vasile:


Si noi am avut bucuria de a testa produsele Nivea Baby, si nu avem decat cuvinte de lauda. Suntem impreuna in fiecare zi. Nu ne putem permite sa stam fara ele. Servetele Nivea Baby Fresh&Pure, ne-au topit din momentul in care am desfacut pachetul cu mirosul lor din ce in ce mai minunat si modul in care curata pielea bebelinei. Crema este foarte delicata si pielea bebelinei ramane foarte catifelata, si ne place foarte mult cand facem masajul dupa baita.  Samponelul este minunat. Il folosim cu drag la baita, miros placut, nu avem nicio cojita si nu ne ustura deloc ochisorii. Multumim, si din suflet le recomandam si le daruim mai departe.

paunescumirela:


In primul rand multumesc pentru ocazia de a testa produsele Nivea Baby. Am fost foarte multumita de produsele testate, in special de servetelele umede, sunt minunate si lasa pielea bebelusului moale si catifelata! Samponelul are un miros foarte placut si bebelusul meu Alex nu mai face cojite de cand il folosim! Multumim!

ingrid13:


Si eu sunt una dintre mamicile care au avut placerea de a testa produsele Nivea. Inca o data mi s-a confirmat convingerea ca sunt produse excelente pentru cei mici. Atat servetelele cat si samponul sunt nemaipomenite, cu un miros foarte placut. Lotiunea este de nota 10+, foarte fina, intra repede in piele si o lasa catifelata si e un prilej de joaca dupa fiecare baita!

Va multumim din suflet si categoric recomanam produsele Nivea cu tot dragul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamica experta Trucuri si sfaturi pentru ingrijirea bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre