Afla ce parere au mamicile din comunitatea Copilul.ro despre produsele NIVEA Baby din gama Soft!

/ / Modificat: 2016-03-09
Afla ce parere au mamicile din comunitatea Copilul.ro despre produsele NIVEA Baby din gama Soft!

Produsele NIVEA Baby din gama Soft, special concepute pentru o ingrijire corecta a bebelusilor, au fost testate de mamicile din comunitatea Copilul.ro. Acestea au impartasit cu noi cateva impresii despre servetelele umede Soft&Creamsamponul si spuma de baie Nivea Soft si crema Soft, toate marca NIVEA. Afla ce parere au mamicile despre produsele testate!

Produsele NIVEA Baby din gama Soft

NIVEA Baby este alaturi de fiecare proaspata mamica in perioada sarcinii si in primii ani de viata ai bebelusului cu produse menite sa asigure cea mai blanda si corecta ingrijire a celor mici. 

Gama Soft contine produse de baza pentru curatare si hidratare, fiecare dintre acestea avand proprietati importante pentru o ingrjire cu adevarat eficienta.

Servetelele umede Soft&Cream au in compozitie crema de galbenele, cu efect de calmare instantanee a pielii si prevenire a iritatiilor. Ele nu contin sapun, agenti spumanti sau alcool, asadar curata pielea in mod delicat si previn orice disconfort pe care l-ar putea resimti un bebelus. 

Nivea Baby Sampon si spuma de baie detine o formula speciala fara sapun, nu irita ochii si previne eficient deshidratarea pielii. Curata delicat pielea si parul, continand minerale natural care sporect capacitatea de protectie a pielii. Cu un pH apropiat cu cel al dermei, produsul este compatibil cu orice tip de piele. 

Crema hidratanta pentru corp Nivea Baby Soft Cream este ideala pentru fata si corp, avand o formula imbogatita cu pantenol si minerale natural care sustin functiile naturale ale pielii. Nu contine alcool sau coloranti, toleranta sa la nivelul pielii este confirmata clinic, dermatologic si oftalmologic, iar ingredientele sale hidratante active pastreaza pielea catifelata. 

Parerile mamicilor despre gama Soft de la NIVEA

Mamicile din comunitatea Copilul.ro au incercat produsele Nivea Baby din gama Soft. Iata ce impartasesc acestea din experienta pe care au avut-o cu aceste produse si cu alte mamici de pe forum!

LauraEna: "Dragi mamici, produsele Nivea din gama Soft sunt un rasfat pentru pitici. Le-am testat, mi-au placut si cu siguranta voi continua sa le folosesc. Bebe Alex are pielea sensibila, predispusa dermatitei atopice. Prin urmare, trebuie sa folosesc mereu produse delicate, pentru a evita iritatiile. Servetelele umede Soft&Cream sunt practice, curata rapid pielea si nu lasa urme lipicioase sau spuma, cum am patit cu alte servetele. Crema Soft este delicata si hidrateaza bine pielea si este geniala si pentru mine. O fur din cand in cand pentru a-mi hidrata tenul, asa cum fur si servetelele pentru a ma demachia atunci cand nu au laptele demachiant la indemana."

Oana.vasile: "Noi am testat produsele Nivea Baby din gama Soft ....o adevarata incantare!!! Servetele Nivea Baby Soft&Cream sunt foate Moi si delicate cu pielea bebelușului .Nu sunt prea imbibate cu lotiune de curatare si nici prea uscate si curata asa cum trebuie."

andreuk: "Samponelul este preferatul ambilor mei pitici. Are o textura fina, este gentil si nu provoaca usturimi de ochisori. In cazul domnisoarei mele de 2 anisori am observat ca perisorul este usor de descurcat . Servetelele de asemenea foarte placute la atingere, cu motive vesele cu ursuleti sunt atractia celor mici si foarte important , nu baltesc si nici nu ramane acea spuma neplacuta intalnita la alte marci de servetele umede. Ramanem fani Nivea , indiferent de varsta!"

marina_iordache: "Servetelele - ce  imi place cel mai mult este faptul ca nu sunt atat de ude ca la alte marci, au cantitatea de lichid ideala. Samponul curata delicat caputul si se clateste rapid. Si sa nu uitam de frumoasa culoare a recipientului care atrage ca un magnet privirea gazei mele!".

Ingrid13:  "Crema Nivea este absolut nemaipomenita, hidrateaza foarte bine, intra repede in piele si nu ramane un strat uleios dupa masaj. Samponul, pe langa mirosul nemaipomenit (mie imi place foarte mult si imi aminteste de copilaria mea), curata foarte bine, nu face spuma foarte multa ( ceea ce este o bila alba din punctul meu de vedere) si nu irita ochisorii. Recomand cu toata sinceritatea produsele Nivea."

paunescumirela: "Am fost si sunt foarte multumita de aceste produse. Crema hidrateaza ffff bine si are un miros foarte placut si spun asta deoarece am folosit-o si eu. Servetelele sunt foarte moi si nu irita pielea bebelusului meu, iar samponelul este nemaipomenit pt ca nu face foarte multa spuma si nu irita ochisorii".

dorothy: "Nu am avut probleme cu iritatii sau alergii de la nici unul dintre produse.  Crema noi o folosim de mai multe ori pe zi si ne place ca se aplica rapid, se absoarbe bine in piele, fara sa o lase super unsuroasa. De cand au mai scazut temperaturile, folosim mult crema pe fata si maini inainte de a iesi afara. Ca un strat protector impotriva vantului."

Georgiana.Martinescu184: "Bebelusul meu a fost incantat de experienta utilizarii acestor produse de ingrijire! Servetele umede Soft and Cream sunt utile, atat pentru bebe, cat si pentru mine. Samponul si spuma de baie Soft - dupa ce l-am spalat pe caput, parul lui bebe a fost moale si catifelat si nu a parut imbacsit! M-a incantat faptul ca are mirosul specific produselor Nivea!".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamica experta Trucuri si sfaturi pentru ingrijirea bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre