Mirela Boreanu Vaida a fost data afara de la Antena 1: Ma simt dezamagita

/ / Modificat: 2019-01-18
Mirela Boreanu Vaida a fost data afara de la Antena 1: Ma simt dezamagita

Insarcinata in luna a saptea cu cel de-al treilea copil, Mirela Boureanu Vaida a fost pusa pe liber de Antena 1. Initial, s-a crezut ca vedeta este in concediu prenatal, dar lucrurile nu stau deloc asa.

Anul trecut i-a expirat contractul si nu i-a mai fost prelungit, desi primise asigurari ca acest lucru se va intampla.

"Este adevarat. Nu mai am contract cu Antena 1, in acest moment. Dupa 7 ani de emisii live, zilnic, cu cateva mici perioade de repaus, atunci cand am nascut, acum sunt libera de orice angajament. Au fost 7 ani extrem de frumosi, de fructuosi, plini de experiente si de satisfactii profesionale, insa am avut parte si de cateva experiente neplacute in ultima perioada, din cauza formatelor care mi-au fost incredintate. Lucrul acesta m-a obosit, m-a dezamagit chiar. Am decis sa ma retrag o perioada, sa-mi vad de casa, de copii si de sarcina, sa ma odihnesc si sa petrec timp alaturi de familie," a declarat, pentru Libertatea, Mirela Boureanu Vaida.

"Mi-am invatat lectia"

Vedeta a vorbit si depre momentul revenirii in televiziune si despre faptul ca nu va mai accepta sa prezinte orice emisiune care i se va propune.

"Poate era bine-venita o pauza pe micul ecran. Si pentru mine, si pentru public. Insa lectia pe care am invatat-o este ca nu voi mai accepta formate TV care nu ma pun in valoare, care nu se muleaza pe personalitatea mea dinamica, vesela, de om de divertisment sau de emisiuni de suflet! Experienta si performantele in televiziune nu mi le poate lua nimeni. Daca se va ivi oportunitatea de a ma intoarce pe sticla o voi face analizand toti acesti factori. Daca nu, raman la ceea ce-mi aduce satisfactii neconditionate de nimeni si de nimic: familia si muzica!," a adaugat Mirela Boureanu Vaida.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mirela boureanu vaida Mirela boureanu vaida copii Mirela boureanu vaida sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre