Mihai Morar, o altfel de declaratie pentru fetele sale gemene. "Cand aud asta, ochii mi se umezesc"

/ / Modificat: 2019-10-24
Mihai Morar, o altfel de declaratie pentru fetele sale gemene.

Mihai Morar si-a aniversat fetitele gemene. Cele doua au implinit pe 23 octombrie varsta de 11 ani. Tatal lor nu a ratat ocazia si le-a facut o altfel de urare. 

"Draga Mara, Draga Cezara, iubitele mele, e ziua voastra, as putea sa va scriu atat de multe. Dar vreau doar sa va mai iau o data, pe amandoua, in brate, cat inca mai pot face asta, si sa va spun doar atat. Va multumesc ca de fiecare data, fara exceptie, cand cineva va cunoaste, imi spune cat de cuminti si pline de bun simt sunt gemenele mele. Si de fiecare data, fara exceptie, cand eu aud asta, ochii mi se umezesc si simt un gol in stomac. ii multumesc mamei voastre pentru ca, impreuna (dar in primul rand ea) am pus asta mai presus de orice.

"Nu ma asteptam ca niste copii de vedeta sa aiba atat bun simt" - am auzit asta zilele trecute despre voi. Va mulţumesc ca voi stiti adevarul despre mine, iar "vedeta" e departe de adevarul meu.

Voi imi sunteti adevarul. Si, o sa aflati asta cand cresteti si mai mari: Adevarul este Iubirea. La multi ani, iubirile mele!," a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

A anuntat nasterea celei mai mici fetite in versuriMihai Morar si sotia sa mai au o fetita nascuta in iulie. Nasterea micutei Roua a fost anuntata de prezentatorul tv in versuri.

"Sa fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dura / Fiindca e singura si n-o primim pe-a doua. / Dintr-un ocean, tu nu esti doar o picatura, / Tu esti oceanul dintr-o picatura. Tu esti ROUA!," scria Mihai Morar scria la momentul respectiv.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar Fete gemene

Articole recomandate

Citeste si despre