Gemenele furate la nastere, care s-au regasit datorita TikTok-ului. Povestea lor a impresionat milioane de oameni

/ / Modificat: 2024-01-31
Gemenele furate la nastere, care s-au regasit datorita TikTok-ului. Povestea lor a impresionat milioane de oameni

 

Retelele de socializare pot prilejui intalniri la care nimeni nu s-ar astepta. Asa s-a intamplat si in cazul a doua gemene identice, care au fost furate de la mama lor la nastere si vandute unor familii diferite si care s-au regasit multi ani mai tarziu, datorita internetului.

Amy si Ano au fost vandute unor familii, la scurt timp dupa nastere. Fetele s-au regasit recent, datorita platformei TikTok. Cele doua tinere au aflat ca fac parte din miile de bebelusi din Georgia care au fost furati din spitale si vanduti.

In incercarea de a afla ce s-a intamplat dupa nasterea lor, fetele au facut filmulete pe TikTok si astfel s-au regasit. Ambele au mers in Germania, la Leipzig, in cautarea adevarului si a mamei lor biologice.

„Mi-e frica, sunt foarte speriata. Nu am dormit toata saptamana. Aceasta este sansa mea de a obtine in sfarsit cateva raspunsuri despre ceea ce ni s-a intamplat”, declara Amy, in timp ce se filmeaza intr-o camera de hotel.

„Aceasta este femeia care ar fi putut sa ne vanda”, spune, la randul ei, sora sa geamana.

Cele doua surori gemene sunt la capatul unei lungi calatorii in care au pornit pentru a afla adevarul. In urma cu doi ani, au aflat ce s-a intamplat dupa nasterea lor si au descoperit ca, pe langa ele, mai sunt mii de copii din Georgia care au fost separati de familii si vanduti.

In ciuda investigatiilor care au avut loc, nimeni nu a fost pedepsit pentru ce s-a intamplat de-a lungul ultimelor decenii, scrie presa straina.

Amy si Ano aveau 12 ani  cand au descoperit ca sunt gemene

Amy se uita la emisiunea Georgia are Talent, cand a vazut pe scena o fata care dansa si care arata identic cu ea. Era sora ei geamana. Sapte ani mai tarziu, Amy aparea pe TikTok cu parul vopsit albastru si cu un piercing. Filmuletul a fost vazut de Ano, sora care participase la emisiunea de talente. Ano a incercat sa ii dea de urma si a distribuit filmuletul pe un grup de studenti. Cineva care o cunostea pe Amy i-a dat contactul ei de Facebook.

Cele doua surori au luat legatura si astfel au aflat ca fiecare o cauta pe cealalta de multa vreme.

Au inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult si astfel au descoperit cate lucruri au in comun. Ambele s-au nascut la maternitatea Kirtskhi, undeva in vestul Georgiei. In certificatele lor de nastere, ziua nasterii era diferita. Fetele au descoperit ca sufera de aceeasi afectiune osoasa genetica, numita displazie.

Dupa o saptamana, s-au intalnit fata in fata si au decis sa isi confrunte familiile. Astfel au aflat ca fusesera adoptate in 2002, de familii diferite. Niciuna dintre familiile adoptive nu stia ca fetita pe care a luat-o mai are o sora geamana. Au vrut sa isi cunoasca parintii biologici si astfel au aflat ca mamei lor naturale i s-a spus ca gemenele ar fi murit la nastere, insa ea nu a crezut niciodata acest lucru.

Datorita unor teste genetice, fetele au descoperit ca mai au o sora care locuia alaturi de mama lor in Germania si au mers sa le cunoasca pe cele doua. Astfel, familia s-a reunit, iar gemenele au aflat ca mama lor fusese in coma, la un pas de moarte, dupa nasterea lor. Medicii din spital i-au spus ca fetitele au murit, dar le-au vandut unor familii care nu puteau avea copii si care voiau sa adopte.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fete gemene Poveste de viata

Articole recomandate

Citeste si despre