Mezina lui Mihai Morar a implinit 4 ani si a petrecut alaturi de Gasca Zurli. Ce mesaj i-a transmis tatal ei

/ / Modificat: 2023-07-24
Mezina lui Mihai Morar a implinit 4 ani si a petrecut alaturi de Gasca Zurli. Ce mesaj i-a transmis tatal ei

De 4 ani, familia lui Mihai Morar este completa. Omul de radio este tatal a trei fetite care ii fac viata mai frumoasa, iar recent, mezina familiei a implinit 4 ani. Daca surorile ei mai mari, Mara si Cezara, se pregatesc pentru inceperea liceului, micuta Roua abia a terminat primul an de gradinita. Parintii ei au vrut sa marcheze momentul cu o petrecere de pomina in cinstea micutei Roua, asa ca au chemat la petrecere prietenii apropiati, dar si o gasca de animatori pe cinste.

Roua, surorile ei si prietenii au petrecut alaturi de Gasca Zurli, intr-o locatie in aer liber. Tatal ei a profitat de aniversarea micutei, pentru a-i transmite un mesaj special. „Bun venit in Roualand! De 4 ani oceanul incape intr-o picatura si lumea intr-o creatura. De 4 ani, Roua Morar e pe drumul ei! Din 24 iulie 2019, ora 9:24, minunile exista! Sa ne traiasca! La multi ani!”, a scris Mihai Morar, in dreptul unor fotografii de la petrecerea organizata in cinstea fetitei sale.

Mihai Morar, mandru de fetele lui

Fiicele cele mari ale lui Mihai Morar au absolvit gimnaziul anul acesta si au sustinut Evaluarea Nationala. Tatal lor a fost extrem de mandru de ele si a postat pe internet notele obtinute de Mara si de Cezara. Fetele au studiat la o scoala privata si au obtinut 9.60, respectiv 9.75 la examen. Mihai Morar a tinut sa le multumeasca profesorilor care s-au ocupat de ele in cei 8 ani de scoala.

“Astazi, pentru Mara si Cezara, a sunat 'ultimul clopotel' al gimnaziului. Nu stiu ce sa va zic despre noi, parintii lor, dar au avut fetele astea sansa de niste dascali in astia 8 ani… de-mi vine sa le fac grup statuar… De fapt, nu ma pricep sa sculptez. Ei sunt sculptorii! Ii vedeti in poze. Stiti, Brancusi a zis ca el nu sculpteaza pasarea, ci zborul. Asa au fost ei pentru Mara si Cezara. Nu au modelat niste copii, le-au modelat calea… Doresc fiecarui parinte ca in calea copilului lor sa intalneasca niste dascali precum Oana, Raluca, Diana, Alin sau Jack… De aia suntem inlacrimati. De fericire. Si din recunostinta”, scris Mihai Morar pe Facebook, atunci cand fetele lui cele mari au absolvit clasa a 8-a.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar Mihai morar tata Fetita mihai morar

Articole recomandate

Citeste si despre