Fetita lui Mihai Morar isi face debutul pe marile ecrane, la doar 4 ani. „I-a iesit din prima”

/ / Modificat: 2023-11-25
Fetita lui Mihai Morar isi face debutul pe marile ecrane, la doar 4 ani. „I-a iesit din prima”

Mihai Morar este un tatic cat se poate de mandru. In timp ce gemenele lui sunt in primul an la liceu, mezina familiei, Roua, isi va face debutul intr-un film. Omul de radio a povestit ca fiica sa va aparea intr-un film pentru copii, care va avea premiera la inceputul anului viitor.

Roua, fetita lui Mihai Morar si a sotiei sale, este fana declarata a Gastii Zurli, la fel ca multi alti copii din Romania. La aniversarea de 4 ani, cei din Gasca Zurli au fost invitati sa intretina atmosfera la petrecere, iar Roua si invitatii ei au fost extrem de incantati. Acum, micuta a fost invitata in filmul lor, care va aparea la inceputul anului 2024.

Mihai Morar a povestit, intr-un interviu pentru EGO.ro, ca fiica sa cea mica isi va face debutul in cinematografie. Roua apare in filmul realizat de Mirela Retegan, coordonatoarea proiectului Zurli, iar tatal ei a povestit ca micuta si-a intrat imediat in rol. Roua nu a avut de trecut un casting, ci apare in calitate de invitat special. Tatal ei a semnat pentru a ceda drepturile de autor pentru o perioada de 100 de ani.

„Ea o sa hotarasca asta. Nu tine de mine. Eu sunt doar tatal ei, atata tot. Apare in filmul Zurli. Dar apare fara casting. A aparut fara casting, a fost special guest star ca sa zic asa. A trebuit sa semnez acord de participare sau cum se numeste si cedarea drepturilor de autor pe 100 de ani. La filmari i-a iesit din prima. Dar nu poti sa zici ca este un debut cinematografic, ea si-a jucat propriul lor”, a spus Mihai Morar, pentru EGO.ro.

In cadrul aceluiasi interviu, omul de radio a mai spus ca este o diferenta foarte mare intre Roua si surorile ei mai mari.

„Fiecare copil e diferit, e unic. Sunt zodii diferite, ani diferiti, generatii diferite, tot ce vrei tu. E totusi o generatie intre fetele mari si Roua si se vede asta. Pe de alta parte, mi se pare ca ea sare cumva niste etape si asta este un fel de sindrom, dar nu in sensul rau, al fratelui mai mic, care intotdeauna vrea sa faca ceea ce vede la fratii mai mari. Ea deja asculta muzica pe care o asculta fetele, se uita la seriale la care se uita fetele. E in momentul asta intre despartirea de desene animate si serialele astea pentru preadolescenti”, a adaugat Mihai Morar.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar Mihai morar fetita

Articole recomandate

Citeste si despre