Lili Sandu, diagnosticata cu premenopauza la doar 29 de ani: "Totul porneste de la hormoni si din intestin"

/ / Modificat: 2023-12-04
Lili Sandu, diagnosticata cu premenopauza la doar 29 de ani:

Lili Sandu a povestit recent ca la doar 29 de ani a fost diagnosticata cu premenopauza si cu sindromul ovarelor micropolichistice. Din acel moment, vedeta a marturisit ca a trebuit sa isi schimbe radical stilul de viata si sa dea un restart organismului sau. 

De asemenea, Lili Sandu a dezvaluit ca moartea tatalui sau a fost un moment extrem de dificil pentru ea, peste care a trecut cu greu. A fost nevoita sa apeleze la terapie pentru a-si reveni. 

„In perioada aceea in Romania erai stigmatizat daca spuneai ca mergi la psiholog, ori esti nebun, ori se uita lumea lung la tine. In America era o chestie pe cat se poate de naturala. M-a ajutat mult sa fac acele sesiuni de terapie si le recomand parintilor sa-si trimita copiii sa faca terapie. Terapia nu o face un om care este nebun sau are probleme. Terapia o faci pentru a te descarca, a te repozitiona si a merge mai departe”, a declarat Lili Sandu, la Fresh by Unica.

„Fusesem la un doctor si mi-a dat verdictul acesta"

In aceeasi perioada in care si-a pierdut tatal, Lili Sandu a primit si diagnosticul crunt din partea medicilor: premenopauza si sindromul ovarelor micropolichistice. 

„Fusesem la un doctor si mi-a dat verdictul acesta, era destul de dur, la 29 de ani, ca intrasem intr-o premenopauza si ca aveam sindromul ovarelor micropolichistice. Bucuria si norocul meu a fost ca am intalnit in America un doctor naturopat. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa urmez o dieta strict vegana”, a mai povestit Lili Sandu.

„La noi, femeile, totul porneste de la hormoni si din intestin. Cand vezi o femeie care arata bine si ca nu-si arata varsta inseamna ca sta bine cu probioticele si cu hormonii. Daca ei sunt echilibrati totul functioneaza bine in organism. M-am intors in Romania si deja organismul stia cam de ce nutrienti are nevoie”, a completat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu

Articole recomandate

Citeste si despre