Cum se simte mama lui Lili Sandu, dupa ce a paralizat din cauza COVID-19: „Ma culcam plangand si rugandu-ma sa se faca bine”

/ / Modificat: 2024-01-05
Cum se simte mama lui Lili Sandu, dupa ce a paralizat din cauza COVID-19: „Ma culcam plangand si rugandu-ma sa se faca bine”

Anul 2023 a fost unul plin de realizari profesionale pentru Lili Sandu. A prezentat mai multe evenimente, a avut ocazia sa faca numai colaborari care i-au placut si in care a crezut, iar alaturi de echipa „Vorbeste Lumea” a castigat titlul de „Cea mai buna emisiune TV – magazin/pamflet/TV show” in cadrul galei Premiile Radar de Media.

Lili Sandu a avut parte de momente speciale alaturi de familie, de fiul sau TJ, in varsta de 3 ani, fiind martora la unele dintre cele mai pretioase clipe din viata lui. Pe de alta parte, 2023 a fost un an greu pentru vedeta, din cauza imbolnavirii mamei sale.

In toamna anului trecut, Lili Sandu anunta, pe retelele de socializare, ca mama ei se confrunta cu grave probleme de sanatate, fiind testata pozitiv cu COVID-19. Starea sa de sanatate s-a degradat in urma infectiei, fiind diagnosticata, in cele din urma, cu poliradiculonevrita acuta, o boala periferica inflamatorie demielinizanta auto-imuna, caracterizata clinic prin afectarea bilaterala si simetrica a unui numar de radacini nervoase rahidiene (poli-radiculita) si a nervilor periferici corespondenti (poli-nevrita). Din punct de vedere clinic, se caracterizeaza printr-o paralizie initial distala, debutata la picioare si maini, care se extinde progresiv si rapid la restul corpului.

CITESTE SI: Lili Sandu, distrusa de durere dupa ce mama ei a ajuns la spital: "Nenorocitul asta de coronavirus mi-a imbolnavit mama paralizandu-i picioarele"

De altfel, Lili Sandu a precizat ca, la vremea respectiva, ca din cauza complicatiilor in urma infectarii cu COVID-19, mamei sale i-au paralizat picioarele. Acum, insa, Lili Sandu rasufla usurata, caci mama ei este in proces de vindecare.

„A fost un an greu din cauza imbolnavirii mamei mele. In foarte multe momente, eram confuza si ma simteam neputincioasa. Boala cu care ea se confrunta era ceva neobisnuit, cu care noi nu eram familiari. Am trait foarte multe sentimente in acele saptamani. Eram revoltata, debusolata, profund trista, dar determinata sa fiu alaturi de ea, sa o incurajez si sa o pun usor-usor pe picioare. Inca se recupereaza, dar se simte mai bine si suntem pe drumul cel bun.

Este mult mai bine acum. Au fost niste saptamani grele, fara prea mult somn si cu multe, multe griji si sentimente neplacute. Surprinzator, nu am clacat, am reusit sa fiu curajoasa, puternica si prezenta, desi am avut parte de clipe in care simteam ca disper. Ma culcam plangand si rugandu-ma la Dumnezeu sa se faca bine. Am fost ascultata, iar mama a iesit din spital. Acum este acasa, cu noi, si este pe drumul cel bun. Nu este ca noua, inca ii este greu sa se descurce singura, dar avem rabdare si incredere ca totul va fi bine”, a povestit Lili Sandu intr-un interviu pentru VIVA!.

Aceasta a mai precizat ca a petrecut sarbatorile de iarna in sanul familiei:

„Am petrecut sarbatorile acasa, in sanul familiei. Dat fiind faptul ca mama nu si-a revenit complet, am ramas acasa, alaturi de ea, nu am mers in vizite lungi si obositoare. Nu am plecat in vacanta nici de Craciun, nici de Revelion. Oricum, cred cu tarie faptul ca nicaieri nu este ca acasa, mai ales cand vine vorba despre sarbatorile de iarna.”

  • Surse: viva.ro, libertatea.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu Mama Mama Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre