Carmen Tenescu: "O scadere in greutate de 20 kilograme se poate realiza fara efort"

/ / Modificat: 2019-07-24
Carmen Tenescu:

Eu sunt Carmen si vreau sa iti povestec cate ceva despre mine

Aventura mea spre universul frumosului a inceput cu mult timp in urma.

Dupa mai mult de 13 ani in industria frumusetii (top management in diferite spa-uri si clinici de estetica si remodelare corporala), unde am imbinat nutritia si remodelarea corporala, mi-am dat seama ca pot ajuta oamenii sa devina mai increzatori si mai frumosi (atat din punct de vedere estetic cat si sufleteste).

Am inteles ca o viata mai buna inseamna un stil alimentar echilibrat. In ceea ce priveste modul in care putem slabi repede si frumos, totul este posibil.

Atunci cand vrei cu adevarat.

Este important sa stii ca poti sa slabesti frumos, cu un program personalizat bazat pe o alimentatie corecta, adaptat nevoilor tale din punct de vedere nutritional si in concordanta cu activitatea ta, fara restrictii prea mari, fara stress, fara ore intregi in bucatarie.

Combinand fiecare teorie studiata cu experientele mele si ale tuturor femeilor carora le-am readus zambetul pe buze, speranta si increderea in sine atunci cand le-am demonstrat ca o scadere de 10, 15 sau chiar 20 kg se poate realiza fara eforturi uriase si fara o revolutie in propriul stil alimentar, am reusit sa le ajut sa isi atinga telul: un alt stil de viata!

Sunt nutritionist, dar mai intai de toate sunt femeie. Si mama. Si sotie. Si stiu ce inseamna lipsa timpului, noptile nedormite, sarcinile de serviciu.

Stiu ca orice femeie are nevoie de timp pentru ea, are nevoie de incredere in propria persoana si, mai mult de atat, vrea sa se simta frumoasa.

Eu te pot ajuta sa iti atingi scopul, daca iti doresti cu adevarat!

  • Toti meritam o viata fericita.
  • Toti meritam sa traim frumos.
  • Toti meritam sa fim sanatosi.
  • O viata mai buna inseamna un echilibru alimentar.
  • Un stil de viata sanatos este foarte important, iar rezultatele nu vor inceta sa apara.
  • Dieta personalizata este "reteta" pentru tine.
  • Este suficient sa ai vointa si incredere!

Taguri Slabire Kilograme Kilograme

Articole recomandate

Citeste si despre