Talentul special pe care il are fiul lui Lili Sandu: "Este ceva de nedescris"

/ / Modificat: 2023-06-06
Talentul special pe care il are fiul lui Lili Sandu:

Au trecut aproape 3 ani de cand fiul lui Lili Sandu si al lui Silviu Tolu a venit pe lume. Artista a nascut in plina pandemie de coronavirus si nu a avut parte de cea mai linistita sedere in spital. La nici 24 de ore dupa ce l-a adus pe lume pe fiul sau, Thomas Jay, medicul neonatolog a descoperit ca micutul avea o forma severa de icter. Acesta a petrecut 8 zile la lampa si perfuzii pana cand sa poata fi externat. 

Ce mare a crescut fiul lui Lili Sandu si al lui Silviu Tolu!

Micutul TJ va implini 3 ani pe 10 august si nu putem sa nu ne minunam de cat de adorabil este! Lili Sandu a postat recent cateva imagini cu fiul ei, cu ocazia Zilei Copilului, care nu au cum sa nu iti ajunga la inima.

Talentul special pe care il are fiul lui Lili Sandu

Lili Sandu este o mamica foarte dedicata. De cand a venit pe lume fiul sau, Thomas Jay, vedeta s-a schimbat radical. Artista este tare mandra de fiul sau, iar recent a dezvaluit ca micutul are si un talent special. Se pare ca TJ i-a mostenit talentul la muzica, insa este foarte timid atunci cand trebuie sa cante in public. Sustine concerte in sufragerie, insa ii este teama sa cante in fata musafirilor. 

„E destul de timid de fiecare data cand vine cineva la noi, chiar daca vin oameni din familie, pentru ca mami il mai pune sa cante. Ii zic sa mai cante si el o melodie. El canta foarte frumos, are o voce foarte frumoasa, si ne canta tot timpul si ii zic sa ne asculte si bunicii. Este ceva de nedescris. Imi zice ca nu vrea. Nu-l fortez, iti dai seama, il intreb daca vrea, nu il oblig. Dar e deliciu. Dupa ce se invata cu musafirii nostri incepe sa povesteasca tot felul de chestii de la gradi”, a povestit amuzata Lili Sandu, pentru Ego.ro.

Lili Sandu a marturisit ca fiul ei ii seamana foarte mult, caci si ea era timida in copilarie si ii era teama sa cante in public. 

„Eu imi aduc aminte ca la fel au facut si parintii mei cu mine. Dar bine au facut, pentru ca, de fiecare data cand cantam, imi invingeam o frica. Imi placea sa fac asta, chiar nu era o fortare prea mare din partea mea. Atata doar ca nu stiam, cumva, cum va reactiona publicul pe care il aveam in seara respectiva, dar mie imi placea foarte mult sa fac asta. Cu noul parenting incercam sa ne adaptam, dar ramane in noi totusi radacina parenting-ului pe care l-am primit din partea parintilor. Dar incercam sa le echilibram cumva”, a mai spus vedeta.

Fiul lui Lili Sandu a fost operat recent

In primavara acestui an, Lili Sandu a trecut prin momente dificile dupa ce fiul ei, Thomas Jay, a fost operat. Vedeta a postat, pe Instagram, o imagine cu baietelul ei pe patul de spital, explicandu-le urmaritorilor sai ca acesta a fost operat de polipi.

fiul lui lili sandu pe patul de spital dupa ce a fost operat de polipi

„Offf imaginea asta ma rupe in bucati… Stau langa el cu ochii in lacrimi si ii multumesc lui Dumnezeu ca azi ne-a vegheat… Dupa multe luni de chin si nesomn, astazi le-am spus Bye polipilor. Pare o operatie usoara, doar ca atunci cand este vorba de copilul tau si ti-l imaginezi inert pe o masa de operatie, intubat, respirand artificial pret de 1 ora, ehh se schimba treaba… Astazi m-am rugat pentru fiul meu si pentru toti ceilalti fii si fiice care sunt in spitale si pentru parintii lor… Acum am inteles cum e si e al naibii de greu”, a transmis Lili Sandu pe Instagram.

Surse: instagram.com, ego.ro, elle.ro
Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu Vedete copii Talent copii

Articole recomandate

Citeste si despre