Cum s-a schimbat relatia dintre Lili Sandu si partenerul ei, de cand au devenit parinti: „S-au produs transformari”

/ / Modificat: 2023-05-12
Cum s-a schimbat relatia dintre Lili Sandu si partenerul ei, de cand au devenit parinti: „S-au produs transformari”

Lili Sandu si partenerul ei, Silviu Tolu, sunt parintii unui baietel care le face viata mai frumoasa in fiecare zi. Venirea pe lume a copilului a adus insa si multe schimbari in vietile lor si in dinamica relatiei de cuplu.

Lili Sandu nu a facut niciodata un secret din faptul ca s-a confruntat cu tot felul de provocari de cand a devenit mama, inclusiv cu depresia post-natala. Si relatia cu iubitul ei a avut de suferit, mai ales in primul an dupa nastere, dupa cum a povestit recent Lili Sandu.

Prezentatoarea de la „Vorbeste lumea” si tatal copilului ei aveau nunta planificata dinainte de pandemie, insa au renuntat la ideea de a-si uni destinele. Intr-un interviu acordat recent de Lili Sandu pentru EGO.ro, vedeta a declarat ca nu are nevoie de acte pentru a forma o familie si ca se simte foarte apropiata de iubitul ei, fara sa fie casatoriti.

Venirea pe lume a baietelului i-a apropiat si mai mult

Pentru Lili Sandu si iubitul ei nu a fost usor sa se adapteze la viata de parinti. Artista a recunoscut ca, in primul an de viata al copilului, ea si partenerul ei s-au confruntat cu multe provocari si a vorbit deschis despre ele.

„Ca in orice alta relatie, s-au produs transformari si schimbari si in relatia noastra de cuplu odata ce am devenit parinti. Desi povestile si spusele oamenilor par a fi numai lapte si miere, realitatea este una diferita. Cred ca toate cuplurile se ciocnesc de distantarea initima, in special in primul an de cand au devenit parinti. Insa dupa ce familia prinde contur si lucrurile se aseaza inapoi la locul lor, exista o reconectare. Noi am reusit sa ne regasim rapid si sa ne obisnuim cu noul nostru rol. Partenerii trebuie sa se sustina reciproc, iar eu si Silviu am facut asta constant”, a declarat Lili Sandu.

Lili Sandu este o mama dedicata si implicata si ar face orice pentru binele copilului ei. La fel ca majoritatea mamelor, vedeta ar merge pana in panzele albe pentru baietelul ei.

„Cred cu tarie ca un copil este o binecuvantare. Daca o femeie isi doreste sa devina mama, atunci ar trebui sa mearga pana la capat pentru asta! A fi mama iti aduce o implinire sufleteasca de neinchipuit. Nimic din ce am experimentat nu poate egala acest subiect. Intotdeauna, ce este frumos este si greu, dar nicio greutate nu este prea mare si nicio clipa nu este prea dificila in acest context. Zambetul copilului tau te face sa uiti de toate zilele incarcate, iar cateva ore petrecute cu acesta sterg cu buretele orice moment dificil”, a mai spus vedeta.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu Parinti Relatie cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre