Prima aparitie in public a lui Kate Middleton, la doua luni dupa ce a anuntat ca are cancer

/ / Modificat: 2024-06-07
Prima aparitie in public a lui Kate Middleton, la doua luni dupa ce a anuntat ca are cancer

 

Kate Middleton ar fi fost vazuta in public pentru prima data de la diagnosticarea cu cancer, la doua luni dupa ce si-a dezvaluit boala. 

Printesa de Wales a evitat aparitiile publice de cand a facut anuntul in luna martie, dar a fost surprinsa recent alaturi de familia sa, conform People.

Chiar si in aceasta perioada dificila, Kate Middleton a continuat sa fie implicata in initiativele sale. Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a lansat recent un raport nou, parte din proiectul Printesei de Wales, care promoveaza conditii de sprijin pentru parinti si copii in cadrul companiilor.

Dupa anuntul despre starea sa de sanatate, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de mesaje de sustinere pentru Kate, incluzand scrisori si cadouri. Cu toate acestea, revenirea ei la indatoririle regale va depinde de recomandarile echipei medicale.

Christian Guy, directorul executiv al The Royal Foundation Centre for Early Childhood, a discutat cu Kate despre concluziile raportului si despre pasii urmatori. 

Desi a fost tinuta la curent cu privire la progresul proiectului, Printesa de Wales va continua sa ia o pauza de la indatoririle regale pana cand va primi indicatii clare de la medici.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton Boala kate middleton

Articole recomandate

Citeste si despre