Cum si-a determinat Ioana Ginghina fiica sa cheltuiasca mai putini bani. Metoda a dat rezultate rapid

/ / Modificat: 2023-03-23
Cum si-a determinat Ioana Ginghina fiica sa cheltuiasca mai putini bani. Metoda a dat rezultate rapid

A fi parinte de adolescent nu este un lucru usor, iar Ioana Ginghina simte acest lucru pe propria piele. De cand a divortat de Alexandru Papadopol, actrita se ocupa singura de educatia fiicei sale, in varsta de 14 ani si jumatate. Ea nu a facut un secret din faptul ca s-a confruntat cu unele crize adolescentine, dar ea si fiica ei au reusit de fiecare data sa depaseasca perioadele dificile.

Chiar daca Ruxi este singurul ei copil si o rasfata cat de mult poate, Ioana Ginghina impune si anumite reguli, atunci cand este cazul. Actrita a dezvaluit cum a reusit sa isi responsabilizeze fiica in ceea ce priveste cheltuielile si sa o determine sa isi castige singura banii.

Totul a inceput in vacanta, cand Ruxandra, fiica Ioanei, ii cerea sume mari de bani mamei sale pentru diferite distractii. Actrita i-a explicat ca nu poate cheltui sume de ordinul sutelor de lei in fiecare zi si i-a impus un buget fix. Astfel, Ioana Ginghina a decis sa ii dea fiicei sale 150 de lei pe luna pentru iesirile in oras; pe langa acesti bani, Ruxandra isi suplimenteaza veniturile implicandu-se in activitatile mamei sale.

Fie ca este vorba despre cele de la atelierul pentru copii, fie de campaniile online, Ioana Ginghina isi plateste fiica de fiecare data cand aceasta o ajuta. Astfel, Ruxandra a ajuns sa inteleaga valoarea banilor si sa fie mai cumpatata cu cheltuielile.

„I-am spus: uite, facem 150 lei pe luna. Eu ii platesc in continuare calaria, filmul, doar asta! Ca mananca dupa, ca mai bea un suc, ca uber, mai plateste si de la ea. Cand am facut chestia asta, a inceput sa le mai tina. Ca nu mai merg la Starbucks, ma duc la Ted’S ca am vazut ca e mai ieftina cafeaua. De exemplu, intre meditatii si scoala, poate sa vina la mine la sediu sa manance sau sa se duca cu fetele o ora si sa manance. Si a vazut ca daca mananca la Ciorbarie, e mai ieftin decat daca mananca la nu stiu ce fita, nu stiu unde.”, a povestit Ioana Ginghina, intr-un interviu pentru impact.ro.

Pe langa banii pentru iesiri si cei primiti pentru activitatile in care se implica, Ruxandra primeste bani si de la tatal ei. Alexandru Papadopol ii plateste pensie alimentara si ii mai da bani fiicei sale atunci cand se intalnesc, dupa cum a povestit tot Ioana Ginghina.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina copil Fiica ioana ginghina Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre