Gestul cu care fiul lui Lili Sandu a topit-o. A izbucnit imediat in lacrimi

/ / Modificat: 2022-01-15
Gestul cu care fiul lui Lili Sandu a topit-o. A izbucnit imediat in lacrimi

Lili Sandu este cea mai fericita mamica. De cand a venit pe lume fiul sau, nu isi mai incape in piele de fericire. Se dedica total cresterii micutului sau si este topita dupa el. Si-a dorit enorm sa devina mamica, iar Dumnezeu a binecuvantat-o cu un baietel superb. 

Foarte activa pe retelele de socializare, Lili Sandu impartaseste cu fanii sai cele mai frumoase momente traite alaturi de micut. Recent, a povestit pe Instagram despre unul dintre cele mai emotionante momente, care a facut-o sa planga minute in sir de fericire.

„Am zis ca ma mai potolesc sa tot postez poze cu el☺️, dar stiti ce, asta este toata mandria si bogatia mea asa ca here it is..😁❤️

Azi dimineata in timp ce ii schimbam scutecul mi-a luat fata in manute, m-a pupat si mi-a spus asa din senin zambind: Mami, te gubesc… iar eu am simtit ca efectiv zbor si mi-au dat lacrimile. Dap, exact asta mi-e bogatia si mandria, El.”, a povestit Lili Sandu pe pagina personala de Instagram.

Lili Sandu a marturisit ca nu ii va taia motul fiului sau, deoarece nu este adepta acestor practici si traditii. 

"Noi nu i-am taiat mot, turta sau sa aleaga de pe  tavita. Stim ca acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici.", a marturisit actrita, pe contul personal de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu

Articole recomandate

Citeste si despre