Baietelul lui Lili Sandu a fost operat: „Imaginea asta ma rupe in bucati”

/ / Modificat: 2023-03-27
Baietelul lui Lili Sandu a fost operat: „Imaginea asta ma rupe in bucati”

Lili Sandu traieste, de doi ani si jumatate, bucuria de a fi mama. Acest statut vine insa la pachet si cu multe emotii, probleme si stres, atunci cand baietelul ei este bolnav. Recent, fiul vedetei a suferit o intervetie chirurgicala, iar mama lui a trecut prin emotii puternice si a povestit totul ulterior, pe internet.

Thomas, fiul lui Lili Sandu si al partenerului ei, Silviu Tolu, a fost operat de polipi. Interventia nu este una complicata si se face frecvent in jurul varstei de 3 ani, atunci cand copiii au probleme respiratorii din cauza acestora. La cateva zile dupa operatie, Lili Sandu a publicat o fotografie cu fiul ei pe patul de spital si a transmis un mesaj emotionant.

„Offf, imaginea asta ma rupe in bucati… Stau langa el cu ochii in lacrimi si ii multumesc lui Dumnezeu ca azi ne-a vegheat… Dupa multe luni de chin si nesomn, astazi le-am spus bye polipilor. Pare o operatie usoara, doar ca atunci cand este vorba de copilul tau si ti-l imaginezi inert pe o masa de operatie, intubat, respirand artificial pret de 1 ora, ehh se schimba treaba. Astazi m-am rugat pentru fiul meu si pentru toti ceilalti fii si fiice care sunt in spitale si pentru parintii lor… Acum am inteles cum e si e al naibii de greu.”, a scris Lili Sandu in dreptul fotografiei.

Lili Sandu a devenit mama la 40 de ani

Mult timp medicii nu i-au dat lui Lili Sandu sanse sa aiba copii pe cale naturala. Prezentatoarea de la Pro TV a povestit, la un moment dat, ca a fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice, atunci cand avea 28 de ani. Afectiunea este una comuna in randul femeilor si poate provoca infertilitate. De acolo au aparut si alte probleme, iar actrita ajunsese sa isi ia gandul de la a deveni mama pe cale naturala.

„Ideea este ca asta a dus a faptul ca am fost diagnosticata cu o premenopauza. Exact la 28 de ani… Infertilitate si asa mai departe. Au fost lucruri care m-au speriat in acel moment si, ulterior, au aflat foarte multe femei, pana in ziua de astazi, de acest sindrom al ovarelor micropolichistice. Alimentatia a fost cea care m-a ajutat pe mine, cea care m-a indrumat catre nutritie.

Nutritia m-a salvat. Indiferent de medicamentele si de teoriile doctorilor la vremea respectiva, faptul ca am devenit vegana, ca am renuntat la lactate, la lactoza, asta pe mine m-a ajutat foarte mult.”, a spus Lili Sandu, la „Vorbeste lumea”.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu Vedeta Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre