Gabriela Prisacariu, silueta spectaculoasa la doua saptamani dupa ce a nascut. Cum a reusit

/ / Modificat: 2021-09-28
Gabriela Prisacariu, silueta spectaculoasa la doua saptamani dupa ce a nascut. Cum a reusit

Gabriela Prisacariu este pentru prima oara mamica. Sotia lui Dani Otil a adus pe lume un baietel de nota 10, care a primit numele Luca Tiago. In doar doua saptamani, Gabriela a reusit sa isi revina chiar si la silueta dinainte de nastere.

A slabit spectaculos, iar pe pagina sa de socializare Instagram, blondina le-a aratat fanilor ca acum nu mai are deloc burtica, ci un abdomen aproape perfect si a reusit sa intre chiar in hainele sale vechi. 

Din cele 20 de kilograme acumulate pe parcursul sarcinii mai are de dat jos 8, a subliniat soția lui Dani Oțil. 

gabriela prisacariu

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză.

Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.

Articole recomandate

Citeste si despre