EnrIque Iglesias l-a prezentat lumii pe cel de-al treilea copil al sau.Ce sex are bebelusul

/ / Modificat: 2020-02-14
EnrIque Iglesias l-a prezentat lumii pe cel de-al treilea copil al sau.Ce sex are bebelusul

Enrique Iglesias a devenit tatic pentru a treia oara. Vestea a fost data de fratele artistului. La cateva zile de la marele anunt, cantaretul l-a aratat lunii pe noul membru al familiei.

Enrique a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare alaturi de cel de-al treilea copil. Acesta tine in brate bebelusul in sala de maternitate.

Enrique mai are o fetita

Ipostaza in care s-a lasat pozat i-a emotionat pe toti, urmaritorii sai l-au rasplatit cu aproape 500.000 de like-uri si foarte multe mesaje de felicitare. 

Enrique Iglesias a scris si un mesaj in dreptul fotografiei: "Raza mea de soare. 30.01.2019."

enrique1

Dupa accesoriul pe care il poarta pe cap, se pare ca Anna Kurnikova si Enrique mai au inca o fetita. 

Sarcina Annei a fost tinuta la secret 

Celebrul cantaret si iubita sa, Anna Kurnikova, incearca sa-si tina viata privata cat mai departe de ochii presei. Dovada si faptul ca despre sarcina s-a aflat cu doar doua saptamani inainte ca fosta tenismena sa nasca. Cuplul a fost fotografiat in timpul unei plimbari cu yacht-ul, in Miami, cand s-a vazut foarte clar ca sarcina Annei era foarte avansata.  

enrique iglesias

La fel s-a intamplat si cu prima sarcina. S-a aflat dupa cateva luni ca starul si iubita sa au devenit parinti de gemeni. Lucy si Nicholas au implinit doi ani in luna decembrie. 

Rusoaica Anna Kournikova si Enrique Iglesias sunt impreuna de 18 ani. Ei s-au cunoscut in 2001, cand fosta tenismena a aparut in videoclipul melodiei "Escape."

Sursa: edition.cnn.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Enrique iglesias Anna kournikova Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre