Ecaterina Ladin a facut botez fastuos pentru al treilea copil! A avut 100 de invitati si 6 perechi de nasi!

/ / Modificat: 2024-05-26
Ecaterina Ladin a facut botez fastuos pentru al treilea copil! A avut 100 de invitati si 6 perechi de nasi!

 

Mare sarbatoare in familia actritei Ecaterina Ladin, cunoscuta pentru rolul Dalidei din celebrul serial Las Fierbinti. Vedeta si-a botezat cu fast cel de-al treilea baiat, Roman Cassian. La eveniment au fost prezenti aproape toti colegii din serial, care au sarbatorit alaturi de familia actritei. 

Roman Cassian, al treilea fiu al Ecaterinei si al sotului ei, Laurentiu Ladin, a fost extrem de cuminte pe durata ceremoniei de botez. Dupa ce a fost internat de Paste cu bronsiolita si pneumonie, micutul s-a recuperat complet.

La botez au participat 100 de invitati, iar micutul a avut 6 perechi de nasi. Petrecerea, la care au fost prezenti colegii de serial si familia actritei din Chisinau si Bucuresti, a durat pana in zori, atmosfera fiind intretinuta de trupa Provincialii.

ecaterina-ladin-botez-copil

Cum a ales actrita numele celui de-al treilea copil? 

Numele Roman Cassian nu a fost ales intamplator de Ecaterina Ladin, Roman fiind un nume dorit pentru a pastra traditia literei „R” in familie, iar Cassian este un nume pe care vedeta si l-a dorit inca de la nasterea primului copil.

„Roman Cassian l-am numit pe mezinul familiei. Roman am ales pentru ca ne-am dorit sa aiba un nume cu R, asa cum si ceilalti doi au aceasta litera in numele lor. 

Cassian era un nume pe care il voiam inca de la primul nascut. Iata ca nu a fost nici la al doilea si, probabil, de asta a venit si al treilea copil, sa nu ramana numele nepus. Si pentru ca nimic nu e intamplator, Roman este si numele nasului nostru”, a povestit Ecaterina Ladin, pentru Viva.

Actrita, care mai are doi baieti, Theodor de 3 ani si Marcu de 8 ani, a devenit mama pentru a treia oara pe 11 decembrie 2023.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre