Cristina Balan, mama pentru a treia oara. Cantareata a nascut o fetita perfect sanatoasa

/ / Modificat: 2022-12-31
Cristina Balan, mama pentru a treia oara. Cantareata a nascut o fetita perfect sanatoasa

Este bucurie mare in familia Cristinei Balan. Cantareata si sotul ei au devenit parinti din nou, cu putin timp inainte de trecerea in noul an. Fetita lor, pe care o asteptau sa vina pe lume la inceputul lunii ianuarie, s-a grabit sa ii cunoasca si s-a nascut cu cateva zile mai devreme.

Potrivit primelor informatii din presa, Cristina Balan a nascut pe 30 decembrie, la primele ore ale diminetii. Nasterea a decurs fara probleme si atat mama, cat si bebelusa sunt sanatoase si abia asteapta sa ajunga acasa.

Castigatoarea de la Vocea Romaniei si sotul ei, Gabriel, sunt casatoriti de mai bine de 10 ani si mai au impreuna o pereche de gemeni. Copiii, care au acum 9 ani, s-au nascut cu sindromul Down, iar venirea lor pe lume a fost o experienta traumatizanta pentru cantareata, dupa cum ea insasi a povestit, in repetate randuri. La a doua sarcina, Cristina Balan declara ca isi doreste doar sa aiba parte de o nastere naturala frumoasa, asa cum ar fi trebuit sa fie si prima.

Baietii ei au fost foarte incantati atunci cand au aflat ca vor avea o surioara si chiar i-au ales ei insisi numele. Cat despre proaspata mamica, aceasta declara in urma cu ceva timp ca si-a dorit dintotdeauna o fetita si ca acum familia ei va fi completa.

„Ne-am dorit dintotdeauna o fetita, eu mi-am dorit doua sarcini, asa imi programasem eu, stii, fiecare femeie are filmul ei cati copii isi programeaza. Eu am visat ca voi avea doua sarcini si s-a nimerit ca la prima sarcina sa fie doi dintr-o lovitura si am fost felicitata, dar eu nu voiam sa scap, practic, eu voiam sa trec de doua ori prin aceasta bucurie, pentru ca pentru mine este o bucurie imensa”, marturisea, in urma cu ceva timp, Cristina Balan, pentru Antena Stars.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama bebelusi Al treilea copil Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre