Mark Zuckerberg a facut anuntul chiar pe 1 ianuarie. Asteapta al treilea copil

/ / Modificat: 2023-01-04
Mark Zuckerberg a facut anuntul chiar pe 1 ianuarie. Asteapta al treilea copil

Mark Zuckerberg a facut un anunt emotionant chiar pe 1 ianuarie, anuntand ca el si sotia sa, Priscilla Chan, asteapta al treilea copil.

In postarea sa de pe Facebook, Zuckerberg a scris: "Suntem atat de incantati sa impartasim ca vom deveni din nou parinti anul acesta. Am invatat atat de multe de la copiii nostri pana acum si suntem nerabdatori sa invatam si mai multe de la al treilea copil."

Zuckerberg si Chan mai au doi copii in varsta de 7 si 5 ani. Acestia sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt foarte discreti cu viata lor personala. Ei au facut acest anunt public in speranta de a incuraja mai multi oameni sa se implice in cauzele de care le pasa si sa isi asume responsabilitati pentru a face lumea un loc mai bun.

Zuckerberg si Chan au fost de asemenea implicati in numeroase cauze caritabile, inclusiv donarea a peste 75 de miliarde de dolari catre organizatii de caritate prin intermediul Fundatiei Chan Zuckerberg. Ei spera ca noul lor copil va deveni o persoana care sa ia atitudine si sa faca o diferenta majora in lume.

FOTO: facebook.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Mark zuckerberg copii Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre