Emil Rengle vrea sa ramana insarcinat: "Cu noile studii, intelegem ca este posibil"

/ / Modificat: 2024-03-17
Emil Rengle vrea sa ramana insarcinat:

 

Emil Rengle traieste de cateva luni o poveste de dragoste cu Alejandro Fernandez. Cei doi nu isi ascund iubirea pe care si-o poarta, iar relatia lor pare sa fie una foarte serioasa, caci acestia se gandesc deja la copii. 

Emil Rengle a marturisit ca isi doreste sa duca relatia cu Alejandro la un alt nivel si ca vrea sa ramana insarcinat. Cei doi au chiar si planuri de nunta. Vor sa faca pasul cel anul acesta si spera sa li se indeplineasca si visul de a deveni parinti 

„Asta si sa avem un copil. Mi-as dori foarte mult sa raman insarcinat. Acum, cu noile studii, intelegem ca este posibil. Doar da un search pe Google si vei afla. Speram la asta (n.r. la copii) Invat si aflu despre procedura asta, dar se pare ca e posibil, deci, de ce nu?!”, a povestit Emil Rengle pentru Cancan.

Alejandro, cucerit de personalitatea lui Emil Rengle 

Emil Rengle este indragostit pana peste cap de noul sau partener. Cei doi s-au afisat pentru prima data impreuna in septembrie 2023. Cu toate acestea, se pare ca nu Emil Rengle a facut primul pas, ci Alejandro, care a marturisit ca a fost cucerit de personalitatea fostului concurent de la Vocea Romaniei. 

„Si daca nu in Romania, cred ca in scurt timp o sa avem drepturi asa cum au toti oamenii care se indragostesc si se casatoresc, sa avem si noi aceleasi drepturi. Nu avem incotro, decat sa acceptam iubirea si drepturile care vin cu aceasta emotie frumoasa”, a mai spus Emil Rengle.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinti celebri Romantism cuplu conceptie

Articole recomandate

Citeste si despre