7 superstaruri care au inventat propriile reguli de parenting

/ / Modificat: 2023-03-17
7 superstaruri care au inventat propriile reguli de parenting

A creste copii poate fi cea mai dificila misiune, iar parintii se confrunta adesea cu numeroase provocari. Este valabil atat pentru parintii obisnuiti, cat si pentru celebritati.

Pentru a face fata mai usor, fiecare parinte alege un stil care il reprezinta si care i se potriveste, fie ca este vorba despre parenting clasic, modern sau o combinatie intre cele doua. Unii parinti inventeaza chiar reguli proprii pentru copiii lor si spun ca functioneaza de minune. Iata 7 vedete care au propriile reguli in ceea ce priveste cresterea si educatia copiilor.

Megan Fox isi lasa fiul sa se exprime liber, indiferent ca uneori alege sa poarte rochite, de exemplu. Actrita il duce la o scoala hippie si vrea ca baietelul sa aiba incredere in el, indiferent daca ceilalti ii critica alegerile vestimentare.

Kate Hudson isi creste fiica fara etichete de gen. Actrita vrea ca fata sa aleaga ea cum se identifica, din punct de vedere al genului, cand va creste.

Gwyneth Paltrow vrea ca ai ei copii sa invete cat mai multe limbi straine si ii lasa sa se uite la televizor doar la programe in franceza si in spaniola. Actrita le cumpara DVD-uri cu desene in limba franceza, pentru a aprofunda vocabularul.

Heidi Klum si-a lasat fiicele sa poarte tocuri inca din copilarie. Desi decizia a fost una controversata, Heidi crede ca o femeie trebuie sa stie sa mearga pe tocuri foarte bine, de aceea le-a lasat sa exerseze de timpuriu.

Penelope Cruz le ofera acces limitat la tehnologie copiilor sai. Acestia se pot uita la filme sau la desene animate, insa nu in fiecare zi. Nu au telefoane mobile si nici acces la retelele sociale pana la 16 ani.

Mila Kunis si sotul ei nu isi coplesesc copiii cu cadouri, nici macar de Craciun. Ea a spus ca in primul an de viata, nu le-a cumparat nimic de Craciun celor mici, ci doar bunicii le-au adus cadouri. Ea crede ca daca primesc prea multe lucruri, ajung sa nu le mai aprecieze.

Keira Knightley nu isi lasa fiica sa se uite la filme Disney facute dupa povesti celebre, pentru ca nu vrea ca micuta sa fie influentata de cliseele prezentate acolo sau de felul in care sunt portretizate femeile.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Mamici celebre Parinti celebri Parenting modern

Articole recomandate

Citeste si despre