Fiica Oanei Roman a cerut sa mearga la psiholog dupa despartirea parintilor: "E foarte dezechilibrata emotional"

/ / Modificat: 2023-04-11
Fiica Oanei Roman a cerut sa mearga la psiholog dupa despartirea parintilor:

Oana Roman a fost invitata recent in cadrul unui podcast, unde a vorbit deschis despre relatia pe care o are acum cu fostul sau sot, Marius Elisei. Vedeta a recunoscut ca inca il mai iubeste pe acesta, insa a marturisit ca nu mai vrea sa aiba o relatie cu acesta. 

„O să-l iubesc toată viață pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața”, a declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

„Il iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă!

Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu așa consider că e normal”, a declarat vedeta.

Oana spera insa ca ea si fostul sau sot sa reuseasca sa aiba o relatie civilizata pe viitor, mai ales ca au copil minunat impreuna. 

„Eu sper totuși să reușim să avem o relație cât se poate de civilizată pentru acest copil, pentru că este un copil absolut senzațional, și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: Haide să ne înțelegem, haide să petreci timp cu ea, să putem chiar să petrecem timp amândoi cu ea din când în când ca să nu simtă ruptura. Dar asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu, nu înseamnă că noi dom trăim împreună, asta e un lucru care nu se va mai întâmpla. Fără îndoială!

Nici nu putem să ne batem în vorbe mereu. Eu am zis doar că era foarte gelos și că ar trebui să pun punct mai ales din cauza asta. Nu știu de ce era gelos, întrebați-l pe el”.

Isabela merge la psiholog dupa despartirea parintilor 

Oana Roman a marturisit ca fiica ei Isabela merge la psiholog, pentru ca ea considera ca in aceste momente micuta este dezechilibrata emotional din cauza despartirii parintilor sai. 

„Isa merge la psiholog și ea a cerut să meargă acolo. Pentru că eu am mai avut niște tentative și când s-a produs prima ruptură. Și am dus-o la o fată care este foarte deșteaptă și eu i-am spus Isei că mergem la cineva cu care o să facă dezvoltare personală. Ea a făcut asta și la grădiniță și la after și știe ce înseamnă. I-a plăcut mult de ea, și acum Isa a cerut să mai meargă la psiholog, la Ana. I-am spus că ce vorbește acolo rămâne doar între ele două, că Ana nu are voie să povestească altora, nici mie nu îmi spune decât dacă e ceva alarmant. (…) Isa merge o dată pe săptămână să vorbească cu ea pentru că e foarte dezechilibrată emoțional și eu fac tot ce pot ca să fie bine”, a adăugat Oana Roman.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Vedete Parinti celebri

Articole recomandate

Citeste si despre