Catinca Roman, dezamagita de tatal sau vitreg. Ce a spus despre Petre Roman: "S-a comportat ca un adolescent egoist"

/ / Modificat: 2023-03-22
Catinca Roman, dezamagita de tatal sau vitreg. Ce a spus despre Petre Roman:

Catinca Roman, sora Oanei Roman, fiica din prima casatorie a Mioarei Roman cu Iosif Zilahy, a marturisit ca a fost dezamagita de tatal sau vitreg, dupa ce acesta a decis sa plece din viata lor. 

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil. Dovadă stă felul în care se comportă cu Oana. Mi se pare incalificabil faptul că ea nu poate avea o relație normală cu fratele ei vitreg. În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva.”

Cand tatal sau Iosif Zilahy s-a stins din viață, Catinca Roman a suferit enorm. 

„Da, am avut niște ani grei din multe puncte de vedere, iar plecarea tatălui meu a fost o lovitură greu de dus. Toată viața am ținut legătura cu el și în ultimii ani chiar ne-am apropiat extraordinar de el. Tata a fost sportiv de performanță, membru al clubului Steaua și a practicat scrima. Dar cariera lui a atins apogeul atunci când a devenit antrenor. A antrenat echipa feminină de aur a României, dar și alte nume mari ale scrimei. 

A avut campioni mondiali și olimpici. De altfel, la incinerarea lui, au venit toți prietenii săi rămași în viață. M-au sunat și toți cei care sunt stabiliți în străinătate. Vorbim de prietenii care durau și de 70 de ani. Tata a fost un om extrem de elegant și rafinat. 

Am învățat de la el că principiile sunt importante în viață, să nu fac compromisuri jenante și, de asemenea, cred că apetența pentru estetic este moștenită tot de la el. Când eram mică, țin minte că desenam împreună. Tata a fost un bărbat extrem de frumos și îngrijit până în ultima clipă.”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinti celebri Tatici celebri

Articole recomandate

Citeste si despre