Ce se intampla cu copiii Deei si ai lui Dinu Maxer, dupa divort. La cine vor ramane micutii

/ / Modificat: 2023-04-01
Ce se intampla cu copiii Deei si ai lui Dinu Maxer, dupa divort. La cine vor ramane micutii

Deea si Dinu Maxer au anuntat recent ca divorteaza, dupa 18 ani de relatie si aproape 15 de casnicie. Cei doi au impreuna doi copii, in varsta de 11 si, respectiv 3 ani. La scurt timp dupa ce au facut anuntul, Dinu Maxer a lamurit aspectul cu privire la custodia copiilor si la partaj.

Dinu si Deea Maxer au divortat pe cale amiabila, la notar. Ei au cazut de acord in privinta tuturor aspectelor, inclusiv in ceea ce priveste custodia pentru Andreas si Maysa, fiul si fiica lor. Invitat recent in emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Dinu Maxer a spus cum vor sta lucrurile cu privire la cresterea minorilor. El a specificat ca a ramas in relatii bune cu fosta sotie si ca sunt prieteni, de dragul copiilor.

Dinu si Deea au custodie comuna si chiar locuiesc in acelasi bloc

Deea si-a cumparat un apartament in aceeasi cladire in care locuia pana de curand alaturi de familie. Acum, ea sta impreuna cu fetita, Maysa, in varsta de 3 ani, la cateva usi distanta de fostul sot.

„Am semnat actele de divort. Noi nu ne-am certat, noi ne-am despartit! Am divortat la notar, am facut si partajul. Nu a fost usor in cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, au primat fidelitatea, sinceritatea si asa am fost pana am depus actele de divort. (…) Noi vom ramane impreuna tot timpul pentru ca avem acesti copii, ne despart doar cateva apartamente. Avem tutela comuna”, a povestit Dinu Maxer, in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Andreas, baiatul lor, a ales sa ramana cu tatal lui, insa isi poate vedea oricand doreste mama, aceasta fiind foarte aproape.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Parinti celebri Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre