Drama prin care a trecut Andreea Banica in copilarie: "Ma batea, ma jignea si ma facea de ras"

/ / Modificat: 2021-12-11
Drama prin care a trecut Andreea Banica in copilarie:

Cantareata Andreea Banica a trecut printr-o adevarata drama in copilarie. Atat ea, cat si mama si sora ei au trecut prin momente extrem de dure. Totul din cauza tatalui artistei care era dependent de alcool. Barbatul era foarte agresiv atunci cand era in stare de ebrietate si le batea atat pe cele doua fiice, cat si pe mama acestora. 

Andreea a povestit cu lacrimi in ochi chinul prin care a trecut din cauza tatalui sau in copilarie. Andreea Banica a povestit cum a murit tatal sau. Vedeta a recunoscut ca bautura a fost de vina, insa moartea tatalui a survenit din cauza unui accident.

„A murit intr-un accident. A venit baut de la o intalnire cu niste barbati, a venit pe strada, s-a certat cu cineva si persoana aceea i-ar fi dat un branci si a cazut cu capul de bordura. S-a intamplat asta dintr-un accident, acea persoana n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oara, n-au vrut sa-l ia la spital pentru ca era baut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere sa mai fac nimic, sa scormonesc si sa scot la iveala ce s-a intamplat.”, a spus Andreea Banica in cadrul unei emisiuni TV. 

Prin ce drame a trecut Andreea Banica. ”A început sa bea, sa faca scandaluri”

“Eu vorbeam mai mult cu tatal meu, desi era mult mai dur. Am invatat multe de la el, desi am si suferit mult. Cand a ramas acasa, si-a deschis un magazinas, l-a pierdut, a fost sfarsitul pentru el. A inceput sa bea, sa faca scandaluri. Am avut o copilarie frumoasa, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am si suferit enorm. Nu e usor sa stai acasa ca sotie si sa vina sotul sa te injure, sa te bata. Si eu si sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a casatorit si am ramas eu cu mama. Mama a suferit mult. (…) Tata avea si calitati, dar era dur cu mine. (…) Daca mergea la un Festival, lua un pahar si ma facea de ras, ma jignea. Da, ma si batea. Dar stiam ca e bolnav”, a marturisit Andreea Banica.

Taguri Drama vietii

Articole recomandate

Citeste si despre