Andreea Marin, despre drama care i-a marcat viata. "Uitasem sa mai rad"

/ / Modificat: 2019-10-07
Andreea Marin, despre drama care i-a marcat viata.

Andreea Marin este una dintre cele mai de succes femei din Romania. Dar nu toata viata ei a fost numai lapte si miere. La o varsta frageda, vedeta a trait o drama care i-a marcat copilaria, dar si viata. Si a vorbit despre acest lucru cu lacrimi in ochi.

Mama ei s-a stins din viata, pe cand ea avea doar noua ani, iar sora sa avea doar 4 ani.

"As imparti copilaria in doua parti. Pana la noua ani a fost ca in povesti, joaca, scoala, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a intamplat o drama. Mama s-a stins in bratele mele, cand aveam noua ani. Tatal meu era foarte tanar, avea 38 de ani. Sora mea avea doar patru ani. Restul copilariei mele a stat sub semnul responsabilitatii, am inceput sa construiesc altfel in viata," a marturisit Andreea Marin, cu ochii inlacrimati, la Antena Stars.

"Uitasem sa rad"

Dupa ani de zile de griji si responsabilitati, vedeta si-a dat seama ca uitase sa zambeasca. Ea ajunsese sa se comporte ca un adult, desi avea o varsta frageda.

"Eu sunt unul dintre oamenii puternici care stiu sa contracareze. A creste chiar si cu o responsabilitate mare pe umeri nu inseamna sa iti pierzi copilarie. Eu am incercat sa fiu mamica din familie, mi-am pus in cap sa invat foarte bine. Am avut o pierdere pentru ca nu mi-am trait niste ani de copilarie si lucrul asta nu ramane fara repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, dupa 18 ani, cand m-am intrebat cand am mai ras ultima oara cu pofta. Din acel moment am constientizat si am revenit la echilibru. A fost o perioada in care am uitat sa rad" a mai povestit Andreea Marin.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin Drama vietii

Articole recomandate

Citeste si despre