Dramele din viata lui Mircea Radu. Si-a pierdut mama si bunica la o distanta de numai 2 ani, iar sotia lui a fost implicata intr-un accident rutier

/ / Modificat: 2023-10-30
Dramele din viata lui Mircea Radu. Si-a pierdut mama si bunica la o distanta de numai 2 ani, iar sotia lui a fost implicata intr-un accident rutier

Mircea Radu ramane unul dintre cei mai indragiti si carismatici prezentatori tv din Romania. Si-a inceput cariera in televiziune ca prezentator de stiri, apoi a fost gazda emisiunii „Din dragoste”, de la Antena 1, care i-a adus o notorietate greu de egalat. Intre timp, Mircea Radu s-a retras din televiziune si a dat aglomeratia din Capitala pe viata linistita din Piatra Neamt. A revenit pe micile ecrane in septembrie, cu o emisiune la Metropola TV.

In spatele zambetului pe care il afiseaza la fiecare aparitie publica, celebrul realizator ascunde o poveste de viata sfasietoare. Invitat recent in podcastul lui Horia Brenciu, Mircea Radu a vorbit despre traumele care i-au marcat tineretea, dar si despre un eveniment nefericit care a avut loc anul trecut si care a implicat-o pe sotia lui.

Mircea Radu a dezvaluit ca si-a pierdut mama si bunica la o distanta de doi ani. Cea care i-a dat viata s-a stins din viata pe cand el avea 26 de ani, rapusa de o boala nemiloasa, iar in memoria ei, Mircea Radu si-a botezat fiica cu numele Elena. Realizatorul tv spune ca cele doua decese aproape l-au transformat intr-o umbra si a trecut mult timp pana si-a vindecat ranile emotionale.

„Aveam 26 de ani cand a murit mama, a fost o dezmembrare, dupa aia eu am stiut ca voi avea toata viata un handicap. Nefericirea mare a fost ca la doi ani, trei, a murit bunica, mama mamei. Loviturile astea aproape ca m-au transformat intr-o umbra. Nu am fost eu o lunga perioada de timp, cand ti se ia tot ce iubeai, pierzi ratiunea de a mai intelege”, a dezvaluit fostul realizator al emisiunii „Din Dragoste”.

In vara lui 2022, sotia sa, Raluca Olaru, a fost implicata intr-un accident rutier. Ea a fost lovita in plin de o masina, in timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Din fericire, Raluca nu a suferit rani grave, insa prezentatorul tv isi aminteste ca s-a speriat foarte tare in momentul in care a primit telefon de la spital.

„Era ora pranzului, iar eu scriam. Scriu la o carte, mai am putin si o termin. Si am primit un telefon, am raspuns „Domnule Mircea Radu, sa nu va speriati, sotia dumneavoastra a avut un accident si vreau sa veniti pana la spital”. Prima secunda este ca nu e vorba de tine, mai trec doua secunde, iti dai seama ca poate fi vorba de tine. Am intrebat daca poate vorbi si mi-a dat-o la telefon”, a povestit Mircea Radu.

Raluca Olaru, sotia prezentatorului tv, are 34 de ani si este medic oncolog. Intre ea si Mircea Radu este o diferenta de varsta de 20 de ani, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa duca o viata fericita. Sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doi copii, o fata si un baiat, Clara Elena si Tudor.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut intamplator. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai inchisi ochi pe care i-am vazut. Are ochii aproape negri. Mi-au placut ochii ei, are un zambet frumos, mi-au placut dintii ei. Nu in ultimul rand mi-a placut ca este doctor. Mi-a placut si ca are simtul umorului… Eram un barbat experimentat si mi-am dat seama ce merge si ce nu”, a spus Mircea Radu intr-o emisiune TV, potrivit Fanatik.

  • Surse: viva.ro, fanatik.ro, adevarul.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Drama vietii Vedete Viata

Articole recomandate

Citeste si despre