Cristina Balan isi mai doreste macar un copil. Ce spun artista si sotul ei despre adoptie

/ / Modificat: 2023-07-24
Cristina Balan isi mai doreste macar un copil. Ce spun artista si sotul ei despre adoptie

Cristina Balan a devenit mama de fetita la finalul anului trecut. Vedeta si sotul ei mai au impreuna o pereche de gemeni, in varsta de 10 ani si au declarat in repetate randuri ca isi doreau o familie numeroasa. Din pacate, experienta traumatizanta a primei nasteri si faptul ca baietii ei au Sindromul Down au facut-o pe Cristina Balan sa amane momentul aducerii pe lume a unui alt copil. Anul trecut a simtit ca este momentul potrivit, iar in luna decembrie a nascut o fetita perfect sanatoasa si a avut parte de o nastere exact asa cum visa.

Chiar daca cei trei copii ai sai o solicita la maximum, cantareata nu exclude posibilitatea de a mai avea inca un copil. Vedeta a vorbit, in cadrul emisiunii „La Maruta”, despre cat de mult si-ar fi dorit sa aiba o familie numeroasa si cat de tare o admira pe Anca Serea, care are 6 copii. Mai mult, Cristina Balan a spus ca daca nu ar fi avut o prima sarcina cu probleme, in prezent ar fi avut mai mult de 3 copii.

„Daca prima oara as fi nascut un copil tipic, fara probleme, eram acum cu 6 copii. Ca Anca Serea, pe care eu o admir. Eu mi-as mai dori, dar nu pot niciodata sa stiu… Nu imi proiectez lucruri ca acesta. Momentan ma bucur de experienta cu Nadeea”, a spus Cristina Balan.

Artista se gandeste sa adopte

Cristina Balan si sotul ei nu exclud varianta adoptiei pentru a-si mari familia.

„Noi am discutat posibilitatea adoptiei. Ne dorim in continuare si acest lucru. Din pacate, procedurile, birocratia, toate sunt procese foarte complicate. Cu atat mai mult pentru noi. Noi neavand alte venituri in momentul de fata, fiind dedicati, mai mult sau mai putin, exclusiv copiilor nostri. Dar nu excludem aceasta varianta”, a spus, la randul sau, sotul Cristinei Balan.

Artista a povestit, in repetate randuri, ca a avut parte de o prima nastere traumatizanta. Baietii ei, Toma si Matei, au venit pe lume prematur, iar artista a nascut natural, in urma unui travaliu lung si dureros. Experienta din spital si atitudinea personalului medical au marcat-o profund, motiv pentru care la cea de-a doua nastere, vedeta a vrut sa se asigure ca nu va avea parte de o experienta asemanatoare. Din fericire, nasterea Nadeei a decurs perfect, iar cantareata a avut parte de o experienta asa cum visa de prima data.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina balan Adoptie vedete

Articole recomandate

Citeste si despre