Persoane publice din Romania care au adoptat copii. Si vedetele din strainatate au inima mare

/ / Modificat: 2019-06-26
Persoane publice din Romania care au adoptat copii. Si vedetele din strainatate au inima mare

Aproape 55 de mii de copii se afla in sistemul de protectie sociala din Romania si putin au sansa sa-si gaseasca o familie.

Mai multe persoane publice din tara noastra au ales sa adopte copii, desi unii dintre ei erau deja parinti.

Elena Carstea a fost prima celebritate care a demarat o procedura de adoptie. La sfarsitul anilor 90, aceasta a infiat doua fete, care traiesc acum, alaturi de ea, in Statele Unite.

Este si cazul lui Horia Brenciu care, desi avea 3 fete, una biologica si doua ale sotiei dintr-o alta casatorie, artistul a mai adoptat un baietel in anul 2014. La fel si cuplul format din Dana Nalbaru si Dragos Bucur. Acestia avea 2 copii biologici, dar au mai infiat o fetita de etnie roma.

Horia-Brenciu-si-Toma

Foto: Viva.ro

Un alt caz cunoscut este cel al prezentatoarei de televiziune Teo Trandafir, mama a unei fete adoptate in urma cu 15 ani. Si cantaretele Luminita Anghel si Oana Sarbu au ales sa dea o sansa unor copii abandonati.

Recent, premierul Viorica Dancila a marturisit ca in anul 1990 a infiat un baietel. Si Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, declara de curand ca are un copil adoptat, pe langa cei doi baieti carora le-a dat nastere. Este vorba de o fetita, acum in varsta de aproape trei ani.

"Acesti micuti au nevoie de familii. Este extraordinar cat de multa bucurie poate sa-ti ofere un copil. Este o sansa si pentru parinti, si pentru copil, in acelasi timp.

Celebritati din strainatate care au adoptat copii

Lista celebritatilor care au adoptat copii in SUA este foarte lunga. Daca despre unele vedete se stie, sunt foarte multe care au tinut secret acest aspect al vietii lor.

Toata lumea stie ca Angelina Jolie a adoptat trei copii din Cambogia. Si Madonna este mama a patru copii, doi biologici si doi infiati din Malawi.

angelina-jolie-copii

Actrita sud-africana Charlize Theron este mama a doi copii minunati, pe care i-a adoptat, o fetita si un baiat. Vedeta a marturisit ca dorinta ei de a fi mama a fost atat de puternica incat traia niste simptome neobisnuite. Cand a aflat ca s-a nascut fiul ei, au inceput sa o doara sanii, scrie elle.com.

La varsta de 45 de ani, Sandra Bullock a infiat un baietel, Louis, iar cinci ani mai tarziu, in anul 2015, a mai adoptat o fetita, Laila.

Tom Cruise a adoptat doi copii pe in timpul casniciei cu Nicole Kidman. Isabella Jane a fost adoptata cand avea doua luni, in 1993, iar Connor in 1995, la doar doua saptamani.

La inceputul anilor 2000, Sharon Stone, pe vremea cand era casatorita cu Phil Bronstein, Sharon Stone l-a infiat pe Roan Joseph. In 2005, singura fiind, l-a infiat si pe Laird Vonne, iar un an mai tarziu pe Quinn Kelly.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie Adoptie copii Adoptie vedete

Articole recomandate

Citeste si despre