Teo Trandafir, amintiri de la primul Craciun cu fiica ei, Maia: “Era in premergator”

/ / Modificat: 2023-12-24
Teo Trandafir, amintiri de la primul Craciun cu fiica ei, Maia: “Era in premergator”

Teo Trandafir este o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si personal. Vedeta de televiziune este mama unei fete care in prezent are 20 de ani si cu care are o relatie speciala. Maia a venit in viata lui Teo cand era bebelus, in urma unui proces de adoptie. De-a lungul timpului, cele doua au adunat o multime de amintiri impreuna, insa Teo nu poate uita niciodata primul Craciun cu fiica ei.

„Maia nu intelegea nimic, era in premergator si tragea de globuri, iar eu aveam senzatia ca totul este inutil. Urma sa aflu ca nu era chiar asa. Maia are amintiri despre acele perioade. Pentru noi Craciunul nu este despre mancare, pentru ca eu gatesc putin si, in general, preparatele care ne plac amandurora. Nu este nici despre impodobitul bradului. Noi ne concentram pe eveniment in sine, pe nasterea Sfantului Prooroc. Uitam esenta si mi se pare cumplit ca ne concentram pe mancaruri si podoabe”, a povestit vedeta, recent, intr-un interviu pentru revista Unica.

In ceea ce priveste Craciunul din copilarie, vedeta isi aduce aminte ca petrecea sarbatorile in familie, cu parintii sai. Are o amintire foarte vie, de la varsta de 4 ani, cand si-a dorit foarte mult o instalatie de brad si a primit-o. O traditie pe care Teo o respecta cu sfintenie in prezent este sa impodobeasca bradul pe data de 24 decembrie, in Ajunul Craciunului.

„In principiu, Craciunul il petreceam cu parintii mei. Imi aduc aminte ca, atunci cand aveam patru ani, mi-am dorit foarte mult o instalatie de brad. Am si primit-o de altfel, avea forma de lumanari adevarate. Asta este cea mai vie amintire pe care o am de atunci. Nu imi mai aduc foarte bine aminte cand impodobeam bradul, dar acum principiul meu de viata este sa il fac pe data de 24 decembrie.”, a mai povestit Teo, pentru aceeasi sursa.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie copii Adoptie vedete

Articole recomandate

Citeste si despre