Andreea Marin a dezvaluit secretul. Cum a slabit 20 de kilograme: "Am greutatea din liceu"

/ / Modificat: 2024-03-19
Andreea Marin a dezvaluit secretul. Cum a slabit 20 de kilograme:

 

Andreea Marin arata spectaculos. Si-a recaptat silueta de odinioara si se simte mult mai bine in pielea ei. 

Vedeta a marturisit ca urmat un program riguros de slabire pe care l-a tinut ca la carte. Pentru a da jos cele 20 de kilograme, Andreea a apelat la serviciile nutritionistei Carmen Bercan. Acum se poate mandri cu o silueta de invidiat si greutatea pe care o avea in liceu. 

"In cazul meu nu a fost vorba de dorinta de a-mi contura silueta. Sunt si multe lucruri pe care le stiu, le-am invatat in viata. Teoria e una si respectarea in practica a celor pe care le sti e alta.

Am muncit foarte mult in ultimii ani, cu somn putin, cu dezechilibru din punct de vedere nutritional, desi incercam mereu, eram mereu constienta si incercam sa echilibrez lucrurile. Dar pana la urma daca nu exista o balanta corecta in toate, nu faci ce trebuie.

La un moment dat am avut o problema de sanatate serioasa, asta m-a dus de pe strada cu salvarea direct la spital si medicul de acolo a descalcit cauzele si situatia. Si, printre altele, mi-a spus ca aceste kilograme in plus, aveam acum un an si ceva 20 kg in plus fata de acum,  sunt o cauza, corpul meu avad o limita, o toleranta si eu am depasit acea limita.

In momentul in care depasesti acea limita, totul se dezechilibreaza, sanatatea in primul rand, pentru ca eu fiind inalta cumva nu-mi dadeam seama. Fura, inaltimea te pacaleste, pur si simplu, eh, pui o haina cu un numar mai mare si zici ca esti bine. Ori cu problemele de sanatate nu poti pacali atat de lesne.

E complicat. Am tinut un jurnal timp de un an asupra schimbarilor pe care pas cu pas le-am facut, dar, in esenta, dieta a fost esentiala. Eu nu am slabit cu sport, dupa 6 luni am inceput sa fac si miscare, dar asta pentru a mentine si pentru a ajuta ceea ce obtinusem deja. Insa am tinut o dieta si cu sfaturile date de Carmen Barcan si urmate de mine, pentru ca ea este si terapeut pe aceasta parte de nutritie.

Am greutatea din liceu acum, dar in procesul acesta de slabire trebuie sa iti ajuti pielea, corpul sa arate bine chiar daca ai pierdut multe kilograme. Si fac asta de doua ori pe saptamana pentru mentinere acum.

Toate rochiile au trebuit modificate, absolut totul. De unde purtam 44-46 la haine, acum 40, uneori chiar si 38", a marturisit Andreea Marin pentru Playtech Stiri.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin Greutate

Articole recomandate

Citeste si despre