De ce o cearta Andreea Marin pe fiica ei: „Am ajuns sa spun: Gata! Punct”

/ / Modificat: 2024-03-12
De ce o cearta Andreea Marin pe fiica ei: „Am ajuns sa spun: Gata! Punct”

 

Andreea Marin are o relatie speciala cu fiica ei Violeta, insa a recunoscut recent ca isi cearta fiica intr-o anumita privinta. Si asta doar pentru binele ei. 

Andreea Marin nu este mandra doar de cariera sa in televiziune, ci si de Violeta Banica, fiica sa in varsta de 16 ani, care in curand va absolvi liceul.

Violeta a avut recent un mare succes profesional, sustinand un eveniment de voluntariat la Palatul Parlamentului alaturi de colegii sai de liceu. Despre acest moment, Andreea Marin si Violeta Banica au vorbit in cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV. Vedeta apare tot mai des la evenimente si emisiuni de televiziune alaturi de fiica sa, care devine iubita de publicul telespectator.

„A fost o experienta foarte stresanta fix inainte de eveniment. Eu nu am avut experienta asta de a organiza un eveniment atat de mare si ne-am intalnit cu miliarde de probleme”, a explicat Violeta, care a fost sustinuta de mama ei. 

Andreea Marin, ingrijorata pentru fiica ei 

Andreea Marin a marturisit ca este foarte ingrijorata pentru fiica ei, deoarece nu se odihneste suficient. Violeta Banica munceste mult, in timpul ei liber face voluntariat. 

„Voluntariatul este o cultura pentru ea si pentru colegii ei. Ma bucura tare mult entuziasmul pe care vad ca il are. Iti spun sincer, fiind in an terminal, are foarte mult de invatat, doarme foarte putin”, a spus vedeta. 

„Nu este adevarat!”. „Azi noapte la ora 2 (n.r. – s-a culcat) si la 6 e in picioare”, a adaugat Andreea Marin. „5- 6 ore! Uneori 2-3 ore. Ma mai mentin un pic, dau examenul si dupa ma culc”, a continuat Violeta, conform wowbiz.ro.

La un moment dat, Andreea Marin chiar i-a cerut fiicei sale sa nu mai mearga la unele intalniri, pentru a se odihni.

„Nu este deloc usor si eu ca activist umanitar am ajuns sa spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau sa vad ca dormi». Si ma cert cu ea, pentru ca imi spune ca nu e acolo ca sa bifeze ceva, ci ca este acolo pentru ca ea chiar crede in cauzele astea”, a adaugat vedeta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin Andreea marin copil

Articole recomandate

Citeste si despre