Sotia lui Andrei Stefanescu, REACTIE dupa criticile la adresa sotului sau:"Va lamuresc de ce a pupat copilul"

/ / Modificat: 2020-06-24
Sotia lui Andrei Stefanescu, REACTIE dupa criticile la adresa sotului sau:

Sotia lui Andrei Stefanescu le raspunde celor care l-au acuzat pe prezentator ca nu are coronovurus, ci a mintit inprivinta diagnosticului.

Andrei Stefanescu a fost atacat in mediul online si pentru ca si-a pupat baietelul inainte de a pleca la spital. Iar oamenii i-au reprosat si faptul ca si-a putut copilului, imediat  dupa ce a aflat ca testul sau la Sars-Cov-2 este pozitiv. Artistul este asimptomatic si se afla internat la spitalul "Matei Bals" din Capitala.

Ce le-a raspuns sotia lui Andrei Stefanescu

"Va lamuresc eu de ce si-a pupat copilul: fiindca si inainte sa primeasca telefonul ca e pozitiv il pupase. si de dimineata il pupase, si seara la culcare il pupase, si de o suta de ori pe zi il pupase, in fiecare zi.

Fiindca, ce sa vezi?! Locuieste in aceeasi casa cu copilul si cu nervasta, nu a picat in clipa aia din Luna infectat, ca sa transmita virusul, infectat era si inainte de telefon, si cu o zi inainte, si cine mai stie de cand, chiar credeti ca mai conta sau ca era mai periculos dupa ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici inainte, nici dupa aflarea rezultatului.

Putin creier si putina logica, atat e necesar ca sa nu bati campii laolalta cu toti imbecilii de pe FB, doar putin. Desigur, unde e cazul, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere," a precizat Antonia, sotia lui Andrei Stefanescu pe Instagram.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Puscas si Adriana Trandafir sunt celelalte vedete care au fost confirmate cu noul coronavirus

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andrei stefanescu Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre