Lili Sandu, distrusa de durere dupa ce mama ei a ajuns la spital: "Nenorocitul asta de coronavirus mi-a imbolnavit mama paralizandu-i picioarele"

/ / Modificat: 2023-10-15
Lili Sandu, distrusa de durere dupa ce mama ei a ajuns la spital:

Lili Sandu trece prin momente cumplite, dupa ce mama ei a ajuns de urgenta la spital in urma infectiei cu coronavirus.

De pe patul de spital, vedeta a marturisit ca mama ei a trecut prin clipe dramatice si a fost la un pas de a fi intubata. Din fericire insa, tratamentul a inceput sa isi faca efectul, iar mama artistei se simte acum mai bine. 

„Sambata seara in bratele mamei mele, locul asta magic care intotdeauna imi alina sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugaciuni si lacrimi.. multe lacrimi, sa nu mi-l ia.

Acum 2 saptamani nenorocitul asta de coronavirus mi-a imbolnavit mama paralizandu-i picioarele. Am internat-o de urgenta la Matei Bals iar diagnosticul a fost poliradiculonevrita acuta o boala neurologica asociata cu infectia acestui virus.

In prima faza aceasta boala poate provoca si paralizia muschilor respiratori Iar daca se intampla asta pacientul trebuie intubat si ajutat sa respire mecanic.

Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu sa nu trecem si prin asa ceva dar va spun sincer ca zilele acelea, cat inca era in situatia critica, m-au daramat atat de tare incat cu greu ma adunam sa fiu bine pentru Tomi sau sa prezint emisiunea.

Stiu, ma vedeati razand… dar inima mea era rupta in bucati de durere.

Le multumesc din suflet doctorilor ca au fost ca niste ingeri pazitori care mi-au dat incredere ca totul o sa fie bine. M-am simtit atat de neputincioasa sa-i alin durerile groaznice prin care a trecut si parca aveam momente cand le simteam si eu, ca doar avem aceeiasi inima.. Dar astazi am plecat de la ea zambind..

Tratamentul isi face bine efectul, acum este internata la Spitalul Colentina, durerile au mai disparut si chiar daca recuperarea va fi de lunga durata stiu ca rugaciunile mele o vor aduce acasa”, este mesajul transmis de Lili Sandu, pe retelele sociale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre