Mirela Boureanu Vaida: Cred ca o sa nasc acasa

/ / Modificat: 2018-11-01
Mirela Boureanu Vaida: Cred ca o sa nasc acasa

Mirela Boureanu Vaida nu va intra prea curand in concediu, chiar daca in primavara va aduce pe lumea cel de-al treilea copil al sau, un baietel pe care il va chema Tudor Stefan.

Ea vrea sa ramana activa pana aproape de momentul nasterii, mai ales ca celelalte doua sarcini au fost usoare si nu i-au creat probleme.

"Am avut doua sarcini foarte usoare si faptul ca am nascut natural si foarte repede – cel putin, pe Vladmir, fiind al doilea – doctorita mi-a spus ca la a treia sarcina, daca nu ma grabesc sa ajung la spital, s-ar putea sa nasc acasa.

O sa-mi continui activitatea pana aproape de momentul nasterii. Stiu ca pot sa fac asta pentru ca ma ajuta organismul, nici n-am simtit ca sunt insarcinata. Daca nu faceam testul, puteam sa jur ca nu sunt, pentru ca n-am avut niciun simptom," a povestit Mirela Boureanu.

Vedeta nu-si face griji nici cu privire la garderoba de femeie insarcinata. Nu se grabeste sa-si cumpere haine, pentru ca nu s-a ingrasat decat 2 kilograme.

“Si de data acesta am noroc si sunt insarcinata tot iarna! Am stiut eu de ce am pus la pastrare haine de la primele două sarcini! Nici la prima si nici la a doua sarcina nu am fost nevoita sa fac schimbari majore in garderoba. Nu vreau sa investesc bani in haine de gravida, in special pentru aparitiile tv. Prefer sa investesc in hainute si lucruri pentru bebelus!”, a spus Mirela.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete sarcina Vedete Vedete gravide Vedete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre