Alexandru Ciucu, dezvaluiri inainte Paste. Ce hotarare a luat in legatura cu fiicele sale, alaturi de Alina Sorescu

/ / Modificat: 2024-04-21
Alexandru Ciucu, dezvaluiri inainte Paste. Ce hotarare a luat in legatura cu fiicele sale, alaturi de Alina Sorescu

 

Dupa 12 ani de casnicie, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au luat decizia de a divorta, anuntul oficial fiind facut acum un an. 

Desi procesul lor de divort pare sa fie inca in desfasurare si nu a ajuns la o rezolvare finala, cei doi au planificat cum vor imparti timpul cu cele doua fiice ale lor.

Prezent la lansarea documentarului "Nasty", dedicat vietii si carierei lui Ilie Nastase, Alexandru Ciucu a dezvaluit ca el si Alina Sorescu vor organiza Pastele intr-un mod special. Se pare ca fetitele lor vor petrece vacanta impartita intre parinti.

„Avem un plan facut de Paste, evident, cu familia, in primul rand. Am cateva surprize pentru fete, ele vor petrece anul asta Pastele cu mine, adica efectiv ziua de Paste.

Vacanta de Paste e impartita in doua jumatati – prima jumatate la mami, a doua jumatate la mine, care include si ziua de Paste. Le-am pregatit niste surprize, dar nu o sa le dezvalui acum. Vor fi niste surprize interactive, vom face lucruri impreuna, asta e cel mai important. Nu sunt doar niste cadouri!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru cancan.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii Divort parinti

Articole recomandate

Citeste si despre