Bruce Willis joaca alaturi de fiica sa in "Ostaticul"

| | Modificat: 2005-08-02 08:41:51

In "Charlie's Angels: Full Throttle" a fost William Rose Bailey, in "The Whole Ten Yards", Jimmy, iar in "Hostage" il interpreteaza pe Jeff Talley, negociatorul-sef al politiei din Los Angeles.

Bruce Willis are o misiune grea. El devine din negociator ostatic si trebuie sa respecte reguli impuse de Mafie pentru a-si proteja familia. Jeff Talley, dupa ce da gres in incercarea de a salva viata unui copil si pe a mamei sale, se muta intr-un cartier linistit, trecand la trafic.

Pana in acest moment am fi putut spune ca filmul nu aduce nimic nou, ca durul Willis nu mai impresioneaza cu nimic, dar lucrurile nu stau tocmai asa. Viata fostului negociator se schimba atunci cand trei tineri dau buzna intr-o casa de "bogatani", sa o "usureze" de bunuri, dar.

.. ghinion.

Proprietarul are legaturi cu Mafia si situatia se complica. Acum intra din nou in actiune Jeff Talley, mai mult obligat de imprejurari. "Hostage", o productie pur americana, nu este un film deloc linistit: impuscaturi, explozii, masini rasturnate, fete schimonosite de frica, situatii-limita...

Dar si un Bruce Willis care, desi are 50 de ani, se misca foarte bine si da contur personajului sau, transformandu-l din obositul si imbatranitul negociator cu barba si cu plete albe si ravasite de la inceputul filmului in politistul ras in cap, responsabil cu ordinea prin cartier.

Pentru prima data, actorul, care si-a pus amprenta in cinematografia mondiala cu rolul din "Die Hard" (1988 - prima parte), joaca in "Ostaticul" alaturi de fiica sa, Rumer Willis, in varsta de 17 ani. Pentru cei care au urmarit cu sufletul la gura seria "Die Hard" avem o veste buna: se afla deja in faza de preproductie partea a patra, care va fi lansata in 2006.

Pana atunci, Bruce Willis va putea fi vazut in "Ostaticul", incepand cu data de 5 august, la CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex si Glendale Cotroceni, iar in luna septembrie in pelicula regizata de Quentin Tarantino, "Sin City".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA