Un cuplu a apelat la o mama surogat pentru a avea un copil, dar a avut un soc dupa nasterea bebelusului

/ / Modificat: 2019-08-19
Un cuplu a apelat la o mama surogat pentru a avea un copil, dar a avut un soc dupa nasterea bebelusului

Un cuplu care a incercat de mai multe ori sa aiba un copil, dar nu a reusit din cauza unor probleme de sanatate ale femeii, a apelat la o mama surogat.

Dar dupa nasterea bebelusului, sotul si sotia au avut un soc, descriind situatia in care se afla acum drept "devastatoare."

"Sotia mea si cu mine ne-am dorit intotdeauna sa avem un copil. Ea nu poate duce o sarcina, din cauza unor probleme de sanatate si a suferit trei avorturi de-a lungul timpului. Am platit multi bani pentru o mama surogat – o femeie draguta, care a avut grija de corpul ei si cu care ne-am inteles foarte bine," a povestit barbatul, conform a1.ro.

Mama surogat a adus pe lume un baietel perfect sanatos, insa cuplul a avut parte de socul vietii.

"Sotia mea si cu mine am fost atat de entuziasmati in ziua in care a nascut, dar imediat ce am vazut copilul, am stiut ca ceva nu este in regula. Copilul are trasaturi asiatice, par negru si ochi caprui, cand noi suntem amandoi albi, blonzi si cu ochi albastri," a mai spus el.

Ce a aratat testul ADN

In aceste conditii, barbatul a cerut un test ADN, din care a reiesit ca bebelusul nu era al lui.

"Suntem devastati amandoi. Se pare ca a fost vorba despre «o incurcatura extrem de rara» si ni s-a oferit compensatie financiara. Nu ne supara rasa. Suntem suparati ca bebelusul nu este al amandurora," a mai scris barbatul intr-un mesaj postat pe retele de socializare.

El a intrebat, in mesajul lui, daca ar trebui sa se simta "ca un nemernic" pentru ca nu isi mai doreste acel copil.

Intrebarea lui a generat numeroase reactii.

"Nu as irosi sansa ce mi s-a dat doar din cauza unei organizari defectuoase" si "Ai adus acest copil in lume, ai responsabilitatea sa ai grija de el," au fost doua dintre comentarii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama surogat

Articole recomandate

Citeste si despre