S-a aflat adevarul! Cameron Diaz nu a fost insarcinata. Cum a reusit sa aiba copil la 47 de ani

/ / Modificat: 2020-01-23
S-a aflat adevarul! Cameron Diaz nu a fost insarcinata. Cum a reusit sa aiba copil la 47 de ani

La inceputul anului, Cameron Diaz a dat vestea cea mare. A surprins pe toata lumea cand a anuntat ca a devenit mama la 47 de ani, dupa cinci ani de incercari. Actrita si sotul sau, Benji Madden, sunt parintii unei fetite. 

"La multi ani din partea familiei Madden! Suntem atat de fericiti si recunoscatori sa incepem aceasta noua decada cu vestea nasterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile si ne-a completat familia," anunta Cameron Diaz nasterea fiicei sale, pe retelele de soacializare.

Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca actrita a fost fotografiata de paparazzi in luna noiembrie si nu parea sa fie insarcinata, desi ar fi trebuit sa fie in luna a opta de sarcina. 

Cum a ajuns Cameron Diaz sa aiba copil la 47 de ani

Intre timp, misterul a fost elucidat. Cameron Diaz a apelat la o mama surogat, iar cea de la a luat un ovul a fost cumnata si buna sa prietena Nicole Richie. 

Nicole este casatorita cu Joel Madden, fratele lui Benji, si este fiica adoptiva a renumitului cantaret Lionel Richie.

"Dupa luni intregi in care a facut tratamente de fertilizare, Cam a decis sa plateasca o mama surogat si sa foloseasca ovulul unei donatoare. Iar Cameron a spus mereu ca daca va trebui sa foloseasca un ovul al altcuiva, prefera sa fie al cuiva foarte apropiat. Asa ca daca Nicole Richie s-a oferit sa faca gestul, asta a fost cu siguranta pentru ea cel mai de pret cadou. Cu atat mai mult cu cat Nicole este mama si a asistat la eforturile disperate ale lui Cam de a deveni mama," a dezvaluit o prietena pentru US Weekly

Dupa ce s-au casatrit in 2015, Cameron si sotul sau s-au chinuit foarte mult sa aiba un copil.  Apropiatii actritei spun ca aceasta a incercat fertilizari in vitro, acupunctura si suplimente, dar nimic nu a functionat, mai scrie Us Weekly.

"Au trecut prin atatea pana sa ajunga in acest punct. Cameron simte ca acest bebelus este un adevarat miracol," a declarat prietena cuplului pentru sursa citata.

Sursa: Us Weekly

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cameron diaz Mama surogat Insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre